Μαραθώνιο

Δωρεάν μετακίνηση δρομέων στο Διεθνή Μαραθώνιο

March 30, 2017

    Ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχει εξελιχθεί στη δεύτερη μεγαλύτερη διεθνή αθλητική διοργάνωση της χώρας μας και στην μεγαλύτερη στη Βόρεια Ελλάδα. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά (από το 2014), ο Ο.Α.Σ.Θ., μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του, ενέκρινε τη δωρεάν μετακίνηση των συμμετεχόντων δρομέων που θα φέρουν μαζί τους το bibnumber, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από οποιαδήποτε περιοχή, προς τον τόπο των εκκινήσεων, ήτοι προς Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, από την 7η πρωινή έως και την 12η μεσημβρινή.

    Επίσης, οι ξένοι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν δωρεάν από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 με τα λεωφορεία του Οργανισμού, εφόσον φέρουν μαζί τους και επιδεικνύουν το bibnumber της διοργάνωσης.

    Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του 12ου Διεθνούς Μαραθωνίου και των παράλληλων δρόμων 5 και 10 χλμ., θα διενεργηθούν εκτεταμένες εκτροπές λεωφορειακών γραμμών κατά το μήκος των διαδρομών αυτών, σύμφωνα με τις εντολές του προσωπικού της Τροχαίας. Πληροφορίες για την εξέλιξη των εκτροπών θα δίδονται από το πληροφοριακό κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στον πενταψήφιο αριθμό 11085.

    Previous