Βοηθήστε να δημιουργηθεί μια Κοινότητα Εθελοντών για τα ΜΜΜ στη πόλη σας!

June 22, 2016

  Το Moovit, η #1 εφαρμογή παγκοσμίως για τις δημόσιες συγκοινωνίες, αναζητεί εθελοντές που θα ήθελαν να συνδεθούν στην Κοινότητα της εφαρμογής και να βελτιώσουν τις πληροφορίες για τις αστικές συγκοινωνίες, χρησιμοποιώντας την τοπική τους γνώση. Η εφαρμογή σε όλο τον κόσμο, διαθέτει μια μοναδική πλατφόρμα μέσα από την οποία είναι πολύ εύκολο οι χρήστες να προσθέτουν ή να επεξεργάζονται τα δεδομένα της εφαρμογής όπως στάσεις, διαδρομές, δρομολόγια των συγκοινωνιών.

  Φανταστείτε επιβάτες στην πόλη σας οι οποίοι συνεργάζονται και επηρεάζουν προς το καλύτερο τις καθημερινές μετακινήσεις για όλους! Αυτή είναι η αποστολή της Κοινότητας εθελοντών του Moovit και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, τα Ιωάνιννα και τώρα σειρά έχουν τα Χανιά και το Ηράκλειο!

  Το Moovit είναι ήδη διαθέσιμο στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάνιννα, Χανιά, Ηράκλειο και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και σε άλλες πόλεις λόγω της καταπληκτικής Κοινότητας εθελοντών οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην χαρτογράφηση νέων πόλεων και περιοχών!

  Με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε σημαντικά δεδομένα συγκοινωνίας και απολαμβάνουν πιο ομαλά ταξίδια στις μετακινήσεις τους με τις συγκοινωνίες.

  Αν θέλετε να γίνετε μέλος της Κοινότητας και της πλατφόρμας Επεξεργαστή του Moovit και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για να βοηθήσετε να τελειοποιηθούν οι διαθέσιμες πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες ή να φέρετε την εφαρμογή σε νέα μέρη στην περιοχή σας, πατήστε εδώ:

  http://editor.moovitapp.com/signup-mobile.html?country=Greece&lang=el

  Previous