Από Επιβάτης Λεωφορείου στη Χαρτογράφηση Λεωφορείου

November 25, 2015

    joseph-cropped-NL

    Αυτό το μήνα στο κέντρο της σκηνής είναι το φοβερό μέλος της Κοινότητάς μας, o Joe από το Knoxville, Tennessee. Εντάχθηκε στη Κοινότητα Moovit στο τέλος του Αυγούστου και εντυπωσιακά, πριν από το τέλος του Οκτωβρίου, είχε χαρτογραφήσει όλη τη πόλη του.

    Ο Joe μπορεί να έχει συνταξιοδοτηθεί, αλλά δεν τον σταματάει από το να μένει απασχολημένος! Εκτός από το χρόνο που περνάει στη χαρτογράφηση όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς στο Knoxville να συμβάλει να φέρει το Moovit στην πόλη του, ο Joe είναι ένας διαδικτυακός παίκτης σκακιού και του αρέσει να εξερευνάει την πόλη του και να μαθαίνει για τους ανθρώπους επισκέπτοντας διάφορα ακίνητα προς πώληση.

    Ο Joe μετακινείται με το λεωφορείο καθημερινά και μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση για μια εφαρμογή που θα μπορούσε να του παράσχει τις πληροφορίες που απαιτούνται για τη βελτίωση των ταξιδιών του, ανακάλυψε το Moovit και την Κοινότητα. Η Κοινότητα Επεξεργαστή του Moovit έδωσε στον Joe την ευκαιρία να προσθέσει δημόσιες πληροφορίες για τις συγκοινωνίες της πόλης του στην εφαρμογή όχι μόνο για δική του χρήση, αλλά και εξίσου σημαντική με τον ίδιο, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Knoxville. Ο Joe είχε το κίνητρο από τη γνώση ότι οι συνεισφορές του θα βοηθήσουν τόσους άλλους.

    Ο Joe ήταν πολύ ευχαριστημένος από την πλατφόρμα χαρτογράφησης και δεν ήταν ντροπαλός όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσει με την ομάδα της Κοινότητας Moovit. Μας εξήγησε για το χρόνο του στον MCE (Moovit Community Editor). “Είναι πραγματικά ένα μεγάλο πρόγραμμα και όλες οι ερωτήσεις μου απαντήθηκαν πολύ γρήγορα.” Του άρεσε η διαδικασία χαρτογράφησης τόσο πολύ που πέρασε μερικές φορές περισσότερο από 5 ώρες και τριάντα λεπτά σε μια ημέρα χαρτογραφώντας την πόλη του. Αυτό πάει να πει αφοσίωση!

    Ακόμα και μετά την προσθήκη του Knoxville στην εφαρμογή, ο Joe συνεχίζει να κάνει τακτικές ενημερώσεις, κυρίως για να εξασφαλίσει τις εβδομαδιαίες αλλαγές στα δρομολόγια των λεωφορείων για την ποδοσφαιρική περίοδο, ότι είναι πάντα σωστές. Μένει σε συνεχή επαφή με την ομάδα της Κοινότητας, εξασφαλίζοντας ότι η καλύτερη πληροφόρηση είναι πάντα διαθέσιμη στην εφαρμογή για όλους τους χρήστες της δημόσιας συγκοινωνίας.

    Είμαστε περήφανοι που έχουμε τον Joe ως μέρος της παγκόσμιας Moovit Κοινότητας και τον ευχαριστούμε για όλες τις συνεισφορές του και την αφοσίωσή του να βοηθάει την κοινότητά του.

    Previous