Назад

У вихідні перекриють рух через Київський півмарафон

April 4, 2019

    У вихідні, 6-7 квітня, в Києві на ряді вулиць заборонять рух транспорту через проведення 9-го Київського міжнародного півмарафону, а також Чемпіонату Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій (ABAF) за полумарафону 2019.

    7 квітня з 8:00 до 14:40 заходи відбудуться за маршрутами:

    1) на 21 кілометр Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного – вул. Ігорівська – Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванський міст – Набережно-Рибальська – Північний міст (реверсивний рух в смузі зустрічного транспорту) – вул. Труханівська – Парковий міст – Набережне шосе – Набережно-Хрещатицька – вулиця Ігорівська – вул. Петра Сагайдачного – Контрактова площа;

    2) на 10 кілометрів Контрактова площа – вул. Петра Сагайдачного – естакада з Володимирського узвозу на Набережно-Хрещатицьку – Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – Набережно-Рибальська – Гаванський міст – Набережно-Хрещатицька – вулиця Ігорівська – вул. Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

    На час проведення заходів рух за вказаними вулицями буде заборонено.

    Крім того, у зв’язку з монтажем і демонтажем конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення заходів з 5:00 6 квітня до 22:00 7 квітня рух транспорту заборонять на Контрактовій площі та прилеглих вулицях, а саме: вулиці Межигірській (від Контрактової площі до вулиці Спаської), Контрактовій площі (від вулиці Костянтинівської), вулиці Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вулиці Волоської), вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вулиці Андріївської).

    Попередній