Tram 19: interruption entre 2 arrets

ИЗМЕНА НА АУТОБУСКОЈ ЛИНИЈИ БРОЈ: 108 ТОКОМ ТРАЈАЊА РАДОВА НА ПАНЧЕВАЧКОМ МОСТУ

September 6, 2016

  Zbog rekonstrukcije železničkih nadvožnjaka na Pančevačkom mostu, koje će izvoditi “RZD International” u periodu od 03.09. do 10.11.2016. godine, menja se režim rada linije 108, na sledeći način:

  • Vozila sa linije 108, u smeru ka Omladinskom stadionu, saobraćaće: Pančevački put – Severna tangenta – Put za Ovču – Zrenjaninski put – Pančevački most i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraća redovnom trasom.

  Privremeno se ukidaju stajališta, u smeru ka Omladinskom stadionu: “Progres”, “Janko Lisjak” i “Blok Braće Marić “.

  Izmešta se stajalište “Politika”, u smeru ka Omladinskom stadionu, na privremenu lokaciju na Severnoj tangententi, posle prelaska raskrsnice sa ul. Pančevački put, oko 40 m (posle pešačkog prelaza).

  Vozila sa linije 108 koristiće postojeća stajališta: “Borča raskršće” i “Branka Momirova”, u smeru ka Omladinskom stadionu.

  Uspostavlja se privremena kružna linija 108L, na relaciji /Blok Braće Marić – Hidrotehnika – Blok Braće Marić/. Na liniji će raditi 1 vozilo pogona Karaburma.

  Privremeno se uspostavljaju stajališta:

  Na privremenom terminusu “Blok Braće Marić” (dolazno/polazno stajalište).

  U ul. Pančevački put u naselju Braće Marić, u smeru ka Severnoj tangenti, neposredno pre nailaska na raskrsnicu sa ul. Koste Josipovića (15 metara ispred pešačkog prelaza).

  U ul. Pančevački put, u smeru ka terminusu “Blok Braće Marić” u visini kućnog broja 4V (na konzoli za stub javne rasvete).

  Na servisnoj saobraćajnici, u smeru ka Pančevu, po prelasku raskrsnice sa Pančevačkim putem (30 metara od ulaza u farmaceutsku firmu Strong Nature).

  Возила са линије 108Л користиће сва постојећа стајалишта линије 108.

  Previous