Επιστροφή
oasth

Σύσταση ΟΑΣΘ για Χρήση Πιστωτικών η Χρεωστικών Καρτών στα Εκδοτήρια

March 31, 2020

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς το επιβατικό κοινό της πόλης μας, και λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ., συστήνει στο επιβατικό κοινό της πόλης μας να περιορίσει τις εγχρήματες συναλλαγές.

Οι αγορές καρτών και εισιτήριων από τα εκδοτήρια του Οργανισμού, για την δική σας ασφάλεια, είναι προτιμότερο να γίνονται με χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

***

Μετά από απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε., από την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 αναστέλλεται μερικώς προσωρινά η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 01Ν <<ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ>>, λόγω του μεγάλου περιορισμού των αφίξεων-αναχωρήσεων πτήσεων από το Αεροδρόμιο Μακεδονία, αλλά και τον δραστικό περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών. Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα εκτελούνται τα δρομολόγια με ώρες αναχώρησης από ΚΤΕΛ Μακεδονία 22:30 και 23:30 και αντίστοιχα από το Αεροδρόμιο Μακεδονία 23:40 και 00:40.

 

Προηγούμενα