Geri
Moovit

Ankara'da Kurban Bayramı Süresince Toplu Taşıma Ücretsiz

July 29, 2020

    EGO Genel Müdürlüğü toplu taşıma araçları (EGO otobüsleri, METRO ve ANKARAY) Kurban Bayramı süresince 31 Temmuz 2020 ve 1-2-3 Ağustos 2020 tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verecektir.

    Ankara Büyükşehir Belediye Meclisince alınan “İlk Mahalli İdare seçimlerine kadar dini ve milli bayram günlerinde saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması …” kararı gereği, vatandaşların dört gün süren Kurban Bayramı boyunca EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden, ücretsiz faydalanabileceklerdir.

    Uygulamada EGO otobüsleri 340 hatta hizmet vermeye devam edecektir. Ayrıca, Karşıyaka Mezarlığı’nda 4 adet, Sincan-Cimşit Mezarlığı’nda 2 adet ve Ortaköy Mezarlığı’nda 1 adet olmak üzere toplam 7 adet solo EGO otobüsü ile sabah 08.00, akşam 19.00 saatleri arasında bayram süresince ring hizmeti verilecektir.

    Moovit ailesi olarak Kurban Bayramı’nızı kutlarız.

    Kaynak: ego.gov.tr

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki