Geri
New Services LP

İstanbul'da Bazı İETT Hatlarında Ücretsiz Aktarma

    • 131C Sabiha Gökçen Havalimanı – Ümraniye hattının güzergahında oluşan yoğun trafik nedeniyle yolculuk süreleri uzamakta ve sefer kayıpları oluşmaktadır. 07.03.2020 Cumartesi günü itibariyle 131C hattı Sabiha Gökçen Havalimanı – Necip Fazıl Metro olarak çalışmakta olup, S işaretli seferler Sabiha Gökçen Havalimanı – Santral olarak çalışmaktadır. Necip Fazıl Metro sonrası devam edecek yolcular 131C S işaretli saatler ve alternatif diğer hatlarla veya araç ve sefer sayıları artırılan UM73 Metro Entegre Ücretsiz hattı ile M5 Metrosuna aktarma yaparak yolculuklarını gerçekleştirebileceklerdir.
    • 63 Kağıthane / Çeliktepe – Kabataş ve 65G Kağıthane / Gültepe – Şişli hatları dönüş güzergahında Ayazma Yolu Durağı ile Cendere Parkı Durağı arasında ücretsiz taşıma yapmaktadır. Yolcular Cendere Parkı Durağı’ndan ilk hareket edecek olan araca kartlarını okutmalıdır.
    • 62 Kağıthane / Gültepe – Kabataş hattı dönüş güzergahında Ayazma Yolu Durağı ile Fazilet Parkı Durağı arasında ücretsiz taşıma yapmaktadır. Yolcular Fazilet Parkı Durağı’ndan ilk hareket edecek olan araca kartlarını okutmalıdır. Ücretsiz taşıma uygulaması Kağıthane Metro İstasyonu Durağı hizmet vermeye başlayana kadar devam edecektir.
    • KM47 Gülensu Mahallesi -Huzurevi Metro ve KM48 Esenkent – Huzurevi Metro hatları 12.03.2020 Perşembe günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacaktır. KM47 Gülensu Mahallesi-Huzurevi Metro hattı 21G Gülensu Mahallesi-Kadıköy hattının kısası olarak Huzurevi Metro Durağı’na kadar Gülensu Mahallesi – Gülsuyu Mahallesi – Gülensu Yolu – Cengiz Topel Camii -Huzurevi Metro  güzergahında ring olarak hizmet verecektir.
    • KM48 Esenkent-Huzurevi Metro hattı 21C Esenkent-Kadıköy hattının kısası olarak Huzurevi Metro Durağı’na kadar Spor Tesisleri – Kasırcılar – Esenkent – Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi – Huzurevi  Metro  güzergahında ring olarak hizmet verecektir. Yolcular, KM47 ve KM48 hatlarından M4 Kadıköy -Tavşantepe Metro hattına, M4 Kadıköy – Tavşantepe Metro hattından KM47 ve KM48 hatlarına (kartın ilk okutulmasından 10 dk geçmesi kaydıyla) ücretsiz aktarma yapabilirler. Yolculara seyahatlerini birbirlerini tamamlayacak şekilde planlanan 21G ile KM47 ve 21C ile KM48 hatlarının sefer saatlerini beraber değerlendirerek yolculuklarını planlamaları tavsiye edilmektedir.

     

    Kaynak: iett.istanbul

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki