Moovit Updates

Γίνετε ένας Πρεσβευτής για την πόλη σας

Το Πρόγραμμα Πρεσβευτής Κοινότητας του Moovit είναι μια ευκαιρία για εθελοντές σε όλο τον κόσμο να ηγηθούν για να βοηθήσουν να δημιουργήσουν και να συντηρούν ακριβείς πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες. Παρακάτω υπάρχει μια επισκόπηση του Προγράμματος.

Το να γίνετε ένας Πρεσβευτής σημαίνει ότι θα

Οι πρεσβευτές μπορεί επίσης να θέλουν να

Οφέλη να γίνετε ένας Πρεσβευτής Κοινότητας

Το προσωπικό προφίλ ενός Πρεσβευτή και γενικές απαιτήσεις

Οι Πρεσβευτές Κοινότητας Moovit υποκινούνται από το να κάνουν καλό για τις Κοινότητές τους, από ενθουσιασμό για τις δημόσιες συγκοινωνίες και ενθαρρύνουν άλλους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Το Πρόγραμμα Πρεσβευτής μπορεί να θεωρηθεί ιδιαίτερα σχετικό σε νέους ανθρώπους που θα τους άρεσε η ευκαιρία να ενισχύσουν την επαγγελματική τους ανάπτυξη, ηγετικές και επικοινωνιακές δεξιότητες. Ενθαρρύνουμε όμως τον οποιονδήποτε να κάνει αίτηση για το Πρόγραμμα.

Οι Πρεσβευτές πρέπει

Ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας Πρεσβευτής για την πόλη σας;

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στο Πρόγραμμα Πρεσβευτής Κοινότητας Moovit είναι να είναι τουλάχιστο 18 χρονών κάτι που συνάδει με νομικούς λόγους και την πολιτική της εταιρείας. Αν θέλετε πάρα πολύ να συμμετέχετε στο Πρόγραμμα θα πρέπει να περιμένετε πρώτα να κλείσετε τα 18 και με χαρά θα σας δεχτούμε μετά!


Θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα για το να είστε ένας Πρεσβευτής Κοινότητας; Συνεχίστε να διαβάζετε…

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε ένας Πρεσβευτής Κοινότητας Moovit και η πόλη σας είναι ήδη στην εφαρμογή, παρακαλούμε πηγαίντε παρακάτω στο Υπάρχουσες πόλεις της εφαρμογής και Πρεσβευτές Κοινότητας για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο Πρεσβευτή.

Πρεσβευτές Κοινότητας και το Λανσάρισμα της πόλης τους στην εφαρμογή

Μετά το λανσάρισμα της πόλης σας στην εφαρμογή, η Κοινότητά σας θα εξακολουθήσει να σας χρειάζεται!

Οι Πρεσβευτές της Κοινότητας για πόλεις που τρέχουν στην εφαρμογή είναι ακόμα υπεύθυνοι για

 την συντήρηση της Πόλης και την επέκταση της εφαρμογής

Exit mobile version