Geri

Bu Hafta İstanbul’dan Haberler

May 13, 2022

    M9 Bahariye-Olimpiyat Metro Hattında Sefer Düzenlemesi!

    M9 Bahariye-Olimpiyat Metro Hattı’nda gerçekleştirilecek olan bakım ve entegrasyon çalışmaları nedeni ile Bahariye-İkitelli Sanayi istasyonları arasında, 13 Mayıs Cuma gününden 1 Haziran Çarşamba gününe kadar, 20.00-00.00 saatleri arasında aşağıda yer alan plana göre tek yön işletmesi yapılacaktır. Çalışma süresince her iki yönde de yolcuların aynı peron üzerinden araçlara iniş biniş gerçekleştirecektir.

    Çalışma Programı:

    •      13 Mayıs-22 Mayıs tarihleri arasında Hat 1 işletmeye kapalı olacak ve işletme Hat 2 üzerinden 12 dakikada bir sefer yapılacaktır.
    •      23 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Hat 2 işletmeye kapalı olacak ve işletme Hat 1 üzerinden 10 dakikada bir sefer yapılacaktır.
    •      23 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında Bahariye-Olimpiyat kesintisiz işletmesi yapılamayacak, yolcularımız İkitelli Sanayi istasyonunda peronun diğer yönüne geçerek aktarma yapacaklardır.

    Peronlarda bulundurulacak olan personel tarafından yolcu yönlendirmesi yapılacaktır, görevlilerin uyarılarının takip edilmesi ve talimatlara uyulması önemle rica olunur.

    M1 Otogar Metro İstasyonunda Erişim Düzenlemesi!

    Büyük İstanbul Otogarı’nda gerçekleştirilecek olan inşaat çalışmaları nedeni ile 12 Mayıs-17 Mayıs tarihleri arasında B Baş Girişi (Esenler Yönü Girişi) yolcu erişimine kapatılacaktır. Bu süre içerisinde yolcular diğer yönde bulunan A Baş Girişi (Kocatepe Yönü Girişi) kullanarak istasyon erişim sağlayabileceklerdir.

    İETT D1 ve D2 Hatları Hakkında

    • D1 Tepeüstü – Polonezköy – Cumhuriyet Köyü
    • D2 Beşiktaş – Belgrad Ormanı

    Hatları 21.05.2022 tarihinden itibaren sadece haftasonları hizmet verecek şekilde yaz döneminde çalışacaktır.

    Kaynak: metro.istanbul & iett.istanbul

    Önceki