Geri
New Services LP

Bu Hafta İstanbul’dan Haberler

May 30, 2023

    İETT

    • 33AK Tepeören-Kartal Hattının Kartal yönünde Tevfik İleri Caddesi üzerinde bulunan “Kuzey Yanyol” durağı 27 Mayıs Cumartesi günü itibariyle güzergahtan çıkarılarak Tersaneler Caddesi ve Diyar Sokak durakları güzergaha eklenmiştir.
    • Göztepe Meydan’da yapılan kavşak düzenlemesi nedeniyle; 91E ve 98A numaralı hatlarının gidiş güzergahı 23.05.2023 tarihinden itibaren Göztepe Mahallesi – Karanfil Sk – 2338. Sk. – Göztepe Meydan olarak düzenlenmiştir.
    • M3 Kirazli – Metrokent metro hattının Şehir Hastanesi’nden geçerek Kayaşehir Merkez’e uzatılması sebebiyle MK22 Taşoluk Peron –Metrokent hattının son durağı Şehir Hastanesi olarak düzenlenerek hattın yeni adı MK22 Taşoluk Peron – Şehir Hastanesi olacak şekilde değişiklik yapılmıştır.
    • Yenidoğan kavşak çalışması nedeniyle bu güzergahtaki araçlar Şile istikametindeki Vatan Caddesi durağını çalışma tamamlanıncaya kadar kullanamayacaktır.
    • 30.05.2023 Salı gününden itibaren Çekmeköy ilçesi Kışla Caddesi üzerinde yol ve kaldırım çalışması tamamlanmış olacaktır. Çalışmanın tamamlanmış nedeniyle 11G, 122D, 9ÇN hatlarımız Kışla Caddesi, Tunç Sokak, Sevgi Sokak, Sultangazi Caddesi duraklarında tekrar hizmet vermeye başlayacaktır.

    HAVAİST

    • HVİST-7 Silivri hattımızda bulunan Silivri Çarşı(Çorlu) durağımız yol çalışması nedeniyle geçici bir süreliğine hizmet veremeyecektir. Misafirlerimizin Silivri Otogar ya da alternatif duraklarımızı kullanmaları önemle rica olunur.

     

    Kaynak:  iett.istanbul, hava.ist

    Önceki