Înapoi
Moovit

Modificări de trasee în zona Arenei Naționale în timpul desfășurării partidei de fotbal F.C. Dinamo București – F.C. Argeș

May 29, 2023

  Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele F.C. Dinamo București și F.C. Argeș pe Arena Națională, luni, 29.05.2023începând cu ora 18:00, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, circulația mijloacelor de transport public de pe liniile 8690 și 143 va fi modificată astfel:

  Linia de troleibuz 86 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Dridu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

  Linia de troleibuz 90 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă.

  Linia de autobuz 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand I, Bd. Gării Obor, până la terminalul  „Baicului” (aferent liniilor 69, 85 și 382), cu întoarcere pe Str. Baicului, după care va urma traseul actual până la „Bucur Obor”.

  Sursă: STB

  Anterior