Geri
Holidays LP

Bursa'da Ücretsiz Yarıyıl Tatil Etkinlikleri

January 23, 2020

    Çocuklara Karne Hediyesi

    • Bursa Hayvanat Bahçesi, yarıyıl tatili boyunca karnesini getiren tüm ilk, orta ve lise öğrencilerine ücretsiz ev sahipliği yapacak. Zürafadan kırmızı pandaya, penguenden beyaz gergedana kadar 140 türden yaklaşık 1300 hayvanı, hayvanat bahçesinde görebilirsiniz. Bursa Hayvanat Bahçesi’ne en kısa yoldan gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Uluslararası Bursa Piyano Festivali

    • 6 farklı ülkeden 250 piyano sanatçısının katılacağı Uluslararası Bursa Piyano Festivali, 28 Ocak’ta başlıyor. 5 gün sürecek festivalde, tüm resital ve gala konserleri halka ücretsiz sunulacak. Tayyare Kültür Merkezi’nde yapılacak etkinlikler, 09:00-18:00 saatleri arasında izleyiciye açık olacak. Festival kapsamında 6 farklı ülke ve 25 şehirden piyano sanatçıları Bursa’ya gelecek. Tayyare Kültür Merkezi’ne en kısa yoldan gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

    Gençlik Bursa’da Yollarda

    • ‘Gençlik Bursa’da Yollarda’ projesi kapsamında üniversite öğrencileri Bursa’yı tanımaya devam ediyor. Periyodik olarak düzenlenen turlar kapsamında; ücretsiz şekilde öğrencilerin kullanımına sunulan geziler için kayıtlar, online olarak gezi.genclikbursada.com internet adresi üzerinden yapılabiliyor. Web sitesi üzerinden alınan talepler sonucunda üniversiteliler, her hafta Çarşamba günleri Bursa, pazartesi günleri de İznik’in tarihi ve turistik mekanlarını gezme ayrıcalığına kavuşuyor.

    Kaynak: bursa.bel.tr

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki