Επιστροφή

Βελτιώστε την εφαρμογή

March 17, 2022

  Το Moovit είναι καταπληκτικό λόγω της βοήθειας από χρήστες όπως εσείς!

  Είμαστε χαρούμενοι που φτάσατε εδώ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε άλλους επιβάτες να έχουν ένα καλύτερο ταξίδι. Να θυμάστε πάντα ότι δεν υπάρχει βοήθεια που να είναι πολύ μικρή!

   

  Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε:

   

  A) Παρατηρήσατε ένα νέο δρομολόγιο ή αλλαγές στη γραμμή σας;

   

  Οι οργανισμοί αλλάζουν συχνά το πρόγραμμά τους. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες στην εφαρμογή μας, έτσι ώστε άλλοι επιβάτες σαν εσάς να μπορούν να απολαμβάνουν τις πιο ακριβείς πληροφορίες και να απολαμβάνουν λιγότερο χρόνο αναμονής. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα τελευταία δρομολόγια, αλλαγές διαδρομής που μπορείτε να βρείτε στα λεωφορεία ή / και στους ίδιους τους σταθμούς / στάσεις. Μια φωτογραφία είναι υπέροχη! Συμπεριλάβετε περισσότερες πληροφορίες, όπως την πόλη σας και τον αριθμό γραμμής.

  Απλώς μοιραστείτε τις πληροφορίες μαζί μας μέσω https://moovit.me/app_feedback

   

  B) Γίνετε μέλος της κοινότητας Mooviter και ενημερώστε τις αλλαγές μέσω του Επεξεργαστή Moovit

   

  Θέλετε να ασχοληθείτε πρακτικά; Τότε γίνετε μέλος της κοινότητας Mooviter στην πόλη σας που βοηθά στην ενημέρωση αλλαγών στο δίκτυο δημόσιων συγκοινωνιών καθημερινά. Μέλη της κοινότητας Moovit – “Mooviters” έχουν πρόσβαση στο να χρησιμοποιούν τον Επεξεργαστή Moovit που σας επιτρέπει να ενημερώνετε εύκολα διαδρομές, δρομολόγια και άλλες αλλαγές στις δημόσιες συγκοινωνίες με ευκολία! Για να μάθετε περισσότερα για την Κοινότητα Mooviter και να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ

   

  C) Αναλάβετε το ρόλο του τοπικού ηγέτη και γίνετε πρεσβευτής της κοινότητας

   

  Γίνετε ένας από τους εκπληκτικούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δημιουργούν και διατηρούν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τις δημόσιες συγκοινωνίες που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες. Ως Πρεσβευτής της Κοινότητας, θα είστε σε θέση να βελτιώσετε τις ηγετικές σας ικανότητες ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρετε σε πολλούς άλλους στην πόλη σας.

  Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα: https://www.ambassadors.moovit.com/

   

  You Ride, Moovit Guides

  Προηγούμενα