Înapoi
RealTime_Moovit_ENGUS

Nou in Bucuresti! Aflați când va ajunge linia dvs. în timp real

April 2, 2024

  Vești bune! Suntem atât de încântați să anunțăm că Moovit a actualizat informații în timp real din București, care este capitala și cel mai mare oraș al României 🚌🤗

  De acum, toți utilizatorii Moovit în București și Ilfov pot vedea duratele de așteptare în stații în timp real, fără să mai piardă timpul în stații așteptând autobuzul sau tramvaiul.

  Vrei să știi mai multe despre afișarea datelor în timp real? Vezi mai jos cum oferim aceste informații 👇


  Fereastra de stații

  • Informațiile în timp real (cu text verde) te anunță cât timp mai trebuie să aștepți până la următorul mijloc de transport (de exemplu 3/5/15 minute). Durata indicată este calculată pe baza locației GPS a vehiculelor obținută din surse oficiale. Acuratețea acestor date poate fi influențată de calitatea semnalului GPS, condițiile de trafic (spre exemplu un autobuz poate fi afișat la 1 minut distanță, dar trebuie să aștepte în coloană la semafor), de stabilitatea sursei de date, etc.

  Fereastra indicații de orientare

  • Odată ce ți-ai planificat călătoria, alege traseul preferat și apasă pe butonul “Navigare”. Vei primi indicații pas cu pas de la punctul de plecare până la destinație cât timp te afli pe drum.
  • Opțiunea indicații live îți arată pe unde să te deplasezi până în stația de autobuz/tramvai, sosirile mijloacelor de transport, notificări atunci când trebuie să cobori din vehicul și traseul de mers pe jos până la destinație.

   

  ❤️💚💙 Moovit îți urează călătorii cu bine! ❤️💚💙

  Anterior