Geri

Derbi için bazı yollar trafiğe kapalı

February 25, 2019

    Bu akşam 21.00’de Vodafone Park Stadyumu’nda, Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak futbol müsabakası sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

    Beşiktaş, Taksim ve Kabataş civarında yaşanabilecek yoğunluk ve aksamalara karşı Moovit’in sunduğu alternatif güzergahları kullanabilirsiniz.

    Trafiğe Kapatıılacak Yollar ve Alternatifler;

    21:00’da oynanacak müsabaka nedeniyle 16.00’dan itibaren, stat arkası Gazhane Caddesi Süzer Plaza gerisinden Dolmabahçe istikametine trafik akışı sağlanamayacak. Akım, Asker Ocağı Caddesi’ne verilecek. Gümüşsuyu MKE önünden yol kapatılarak Dolmabahçe istikametine akış verilmeyecek. Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikameti de araç trafiğine kapatılacak.
    Kadırgalar alt baştan stat civarına trafik akışı verilemeyecek, akım Kabataş’tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş istikametine tek şeride düşürülerek, Kadırgalar Cadde başından Kabataş istikametine yönlendirilecek. Dolmabahçe’den gelen akım iki yönlü sağlanarak, stat yanındaki Kabataş istikameti araç trafiğine kapalı olacak.
    Bayıldım ve Küçük Çiftlik caddelerinden gelen akım, Dolmabahçe istikameti yerine Asker Ocağı Caddesi’ne yönlendirilecek. Mete Kavşağı’ndan Dolmabahçe istikametine olan akım, Şişli istikametine verilecek. Gazhane Caddesi Süzer Plaza’dan Şehitler Tepesi’ne kadar trafik akışı verilemeyecek. Akaretler ışıklar ile Süleyman Seba Caddesi kesişiminden akım, Dolmabahçe istikametine gönderilmeyecek.

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

     

     

    Önceki