Επιστροφή

Τροποποιήσεις Λεωφορειακών Γραμμών

March 27, 2019

  Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση των λεωφορειακών γραμμών 504 ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΣΙΔ. ΣΤ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ, 725 ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ)-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ) και 726 ΑΧΑΡΝΑΙ (ΜΕΣΟΝΥΧΙ)-ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (ΒΟΥΝΟ) , λόγω εργασιών επί της δεξιάς λωρίδας με κατεύθυνση προς Θρακομακεδόνες (Βουνό) της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (μεταξύ των κάθετων οδών Πρωταγόρα και Αριστοτέλους) στον Δήμο Αχαρνών, για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη 26.03.2019 έως την Παρασκευή 29.03.2019, ως εξής:

  Λεωφορειακή γραμμή 504

  • προς Θρακομακεδόνες

  Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, αριστερά Πρωταγόρα, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

  Λεωφορειακή γραμμή 725

  • προς Θρακομακεδόνες (Αριστοτέλους)

  Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, αριστερά Πρωταγόρα, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Ορφέως και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Λεωφορειακή γραμμή 726

  • προς Θρακομακεδόνες (Βουνό)

  Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, αριστερά Ορφέως, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά κυκλικά την Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Μεγάλου Αλεξάνδρου, αριστερά Πρωταγόρα, δεξιά Πλ. Αριστοτέλους, δεξιά Αριστοτέλους, αριστερά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Ο ΟΑΣΑ επίσης ανακοινώνει την παράταση της προσωρινής τροποποίησης της λεωφορειακής γραμμής 704 (ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΠΛ. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ), λόγω εργασιών κατασκευής αγωγού αποχέτευσης ομβρίων, επί της οδού Αλεξάνδρας από τη συμβολή της με την οδό Ημαθίας έως τη συμβολή της με την οδό Πυθίας, στο Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, έως τις 19.05.2019, ως εξής:

  Λεωφορειακή γραμμή 704

  • από τέρμα προς αφετηρία (προς Καματερό)

  Από Κωνσταντινουπόλεως, συνέχεια Κωνσταντινουπόλεως, συνέχεια Σωκράτους, συνέχεια Λ. Καματερού και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Σημείωση

  Ιδρύονται οι παρακάτω προσωρινές στάσεις επί της οδού Σωκράτους:

  • “ΑΝΑΤΟΛΗΣ”, έναντι υπάρχουσας στάσης με την ονομασία “ΑΝΑΤΟΛΗΣ”.
  • “ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ”, έναντι υπάρχουσας στάσης με την ονομασία “ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ”.
  • “ΗΛΙΔΟΣ”, έναντι υπάρχουσας στάσης με την ονομασία “ΗΛΙΔΟΣ”.

  Προηγούμενα