Επιστροφή
moovit_oasth

Προσωρινή Τροποποίηση Γραμμών

February 19, 2019

    Λόγω έργων διαμόρφωσης σχολικών δακτυλίων του Δήμου Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, στις οδούς Επταπυργίου, Χ. Μούσκου και Ελ. Βενιζέλου, τα λεωφορεία θα ακολουθούν την εξής διαδρομή:

    Γραμμή 50:  Ακροπόλεως – Λεωφόρος ΟΧΙ  – Ελ. Ζωγράφου.

    Γραμμή 23, κατά τη μετάβαση προς Συκιές: κανονικά μέχρι τη στάση “Λαοδηγήτρια”, επί της οδού Ιουλιανού. Κατόπιν, αριστερά Ολυμπιάδος έως Πλατεία Μουσχουντή και έπειτα ακολουθεί τη διαδρομή της γραμμής 28: Μετεώρων – Ελπίδος – Ελ. Βενιζέλου – Μεσολογγίου – Μ. Μερκούρη – Οδ. Φωκά – Επταπυργίου – υφιστάμενη διαδρομή γραμμής 23 έως στο τέρμα στις Συκιές.

    Στάσεις: Στην οδό Ολυμπιάδος θα εξυπηρετείται η στάση “Κουλέ Καφέ” σε αντικατάσταση της ομώνυμης στάσης, στην οδό Θεοτοκοπούλου. Στο τμήμα της διαδρομής από την πλατεία Μουσχουντή έως οδό Επταπυργίου, δεν θα πραγματοποιούνται οι υφιστάμενες στάσεις (που εξυπηρετούνται από τη γραμμή 28) για τον περιορισμό της επιβάρυνσης του χρόνου διαδρομής. Από την οδό Επταπυργίου και μέχρι τέρμα Συκεών  θα εκτελείται κανονικά η γραμμή 23 και θα εξυπηρετούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις.

    Προηγούμενα