Înapoi

Trasee optimizate de transport public în cartierele Ghencea și Rahova

October 11, 2023

  Începând cu data de 11.10.2023,  Programul de Transport în rețeaua de municipiului București se actualizează cu următoarele modificări:

  • Linia 65 de troleibuze se suspendă.
  • Linia 86 de troleibuze va funcționa în zi de lucru cu 16 tururi, respectiv cu parc suplimentat cu 4 tururi ranforsare asigurate de către Depoul Bucureștii Noi (3 tururi) și Depoul Vatra Luminoasă (1 tur). Programul de circulaţie al liniei 90 pentru zi de lucru se actualizează pentru corelarea plecărilor ȋn cursă planificate de la terminalul comun cu linia 86.
  • Linia 12 de tramvaie va funcționa în zi de lucru cu 17 tururi, respectiv cu parc diminuat cu 1 tur normal de la Depoul Alexandria.
  • Linia 47 de tramvaie va funcționa în zi de lucru cu 6 tururi, respectiv cu parc suplimentat cu 1 tur normal de la Depoul Alexandria.
  • Linia navetă 625 de autobuze va funcționa în zi de lucru cu 18 tururi, respectiv cu parc diminuat cu 2 tururi normale de la Autobaza Alexandria.

  Traseele de acces/retragere pentru linia 47 din Depoul Alexandria sunt:

  Traseu acces: Depoul Alexandria, Șos. Alexandriei, Calea Rahovei, Str. Progresului, Calea 13 Septembrie, Bd. Ghencea, Ghencea;

  Traseu retragere: Ghencea, Bd. Ghencea, Calea 13 Septembrie, Str. Progresului, Calea Rahovei, Șos. Alexandriei, Depoul Alexandria.

   

  Sursă: STB

  Anterior