Moovit Updates

Echipa Murcia

Ne mutăm acum în Murcia, un oraș din sud-estul Spaniei, pentru a auzi povestea ambasadorilor Daniel și Sebastian. Proiectul a început în August anul trecut când Daniel căuta o aplicație pentru transportul public, acesta găsind Moovit, dar a observat că Murcia nu era disponibilă. În două luni, Daniel a adăugat toate liniile orașului, iar Murcia a fost adăugată in aplicație. Câteva luni mai târziu, ca rezultat al muncii sale, Daniel a fost invitat să devină ambasadorul Moovit in Murcia. Daniel va începe Facultatea în acest an, acesta având ca hobby plimbatul cu bicicleta, cartografia și muzica. Ce ne uimește pe noi este faptul că acesta nici nu folosește autobuzul prea des, Daniel fiind interesat să îi ajute pe cei care se bazează pe transportul în comun.

După ce Murcia a devenit disponibilă în aplicație, Sebastian, care iubește fotografia, s-a alăturat eforturilor lui Daniel. Sebastian s-a alăturat Comunității cu ceva timp în urmă, dar a fost recent inspirat de eforturile lui Daniel și a început astfel să își aducă contribuția activ. L-am rugat să ne prezinte câteva dintre realizările sale de până acum, acesta răspunzând: “Fără dubii, puterea de a împărtăși informația cu alții, informație limitată în regiunea Murcia. Este incredibil cum fiecare persoană poate să își aducă contribuția”.

Daniel și Sebastian au început să colaboreze. Au folosit peretele Comunității pentru a schimba idei, folosindu-și reciproc cunoștiințele orașului pentru a îmbunătăți informația și au discutat despre extinderea acoperirii aplicației. Astfel Daniel a dorit să împartă rolul de ambasador cu Sebastian.
Sebastian explica că din momentul în care a fost numit partener Ambasador, “determinarea mea a crescut enerom….descoperi cât de mult cunoști transportul public din orașul tău și cât de utilă poate fi această cunoaștere pentru cei care depind de transportul în comun.”

I-am întrebat pe băieți despre următorul pas, iar Daniel ne-a spus: “Momentan cartografiem liniile din Cartagena (un oraș la sud de Murica)”. Daniel a elaborat planul lor: “ne dorim să avem toate liniile regionale cartografiate, care ar conține informații de transport public pentru 1,400,000 de oameni”. Este o realizare importantă pentru Daniel, Sebastian și pentru toate regiunea Murcia!

Exit mobile version