Επιστροφή
trainose

Το δεύτερο τεύχος Train Stories από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σας περιμένει

December 18, 2018

    Με τα Χριστούγεννα να βρίσκονται προ των πυλών, κυκλοφόρησε το 2ο και εορταστικό τεύχος του Train Stories. Διαθέσιμο εντός των τρένων και σε επιλεγμένους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς, το νέο τεύχος θα κάνει τις Χριστουγεννιάτικες αποδράσεις ακόμα πιο ευχάριστες.

    Με πληθώρα θεμάτων για όλους τους τύπους ταξιδιώτη, το νέο τεύχος φιλοξενεί προτάσεις για αποδράσεις στη Φλώρινα και τα Τρίκαλα, απόλυτους χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα, οδηγό πόλης για την Αθήνα και γαστρονομικές προτάσεις στη Θεσσαλονίκη.

    Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της να παρέχει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό, δημιούργησε το Train Stories, ένα lifestyle περιοδικό, το οποίο ανανεώνεται κάθε τρίμηνο και διανέμεται δωρεάν στους επιβάτες εντός των τραίνων αλλά και σε τουριστικούς σταθμούς και μεγάλους Σιδηροδρομικούς Σταθμούς σε όλη την Ελλάδα.

    Στόχος είναι ένας αμφίδρομος διάλογος με τους επιβάτες ή τους επισκέπτες ενός σιδηροδρομικού προορισμού, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες των πόλεων-σταθμών μέσω της προώθησης του πολιτισμού, της κουλτούρας και του τρόπου ζωής στον κάθε τόπο, αναδεικνύοντάς τον με τρόπο που θα ενισχύει την επισκεψιμότητα και την εμπορική κίνηση της τοπικής κοινότητας και οικονομίας.

    Προηγούμενα