Επιστροφή
moovit_oasa

Τροποποιήσεις Λεωφορειακών Γραμμών

January 21, 2019

  Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 504 (ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ-ΣΙΔ. ΣΤ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ), λόγω εργασιών επί της οδού Ορφέως στον αριθμό 35 (μεταξύ των κάθετων οδών Πτολεμαίου και Δημ. Πολιορκητού) στο πλαίσιο του έργου “ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ” στον Δήμο Αχαρνών, τη Δευτέρα 21.01.2019 και την Τρίτη 22.01.2019, ως εξής:

  Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 504 (προς Κηφισιά)

  Από Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεξιά Δημοκρίτου, αριστερά Πτολεμαίου, δεξιά Ορφέως, δεξιά την Περιφερειακή Θρακομακεδόνων και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 504 (προς Θρακομακεδόνες)

  Από Περιφερειακή Θρακομακεδόνων, αριστερά Ορφέως, αριστερά Πτολεμαίου, δεξιά Δημοκρίτου, δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 881

  Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής 881 (ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ-ΡΟΥΠΑΚΙ), λόγω εργασιών στο πλαίσιο του έργου “ΟΔΟΠΟΙΪΑ 2017-2018”, επί της οδού Θερμοπυλών μεταξύ των οδών Ευαγγελιστρίας και Φυλής και επί της οδού Θεμιστοκλέους μεταξύ των οδών Αγ. Σοφίας και Φυλής στον Δήμο Ασπροπύργου, για το χρονικό διάστημα από τις 19.01.2019 έως τις 26.01.2019, ως εξής: Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 881 από αφετηρία (προς Ρουπάκι) Από Θρασυβούλου, συνέχεια Θρασυβούλου, αριστερά Λ. ΝΑΤΟ, δεξιά Σπανάκου και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή. Τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 881 από τέρμα (προς Ελευσίνα) Από Παπαφλέσσα, συνέχεια Παπαφλέσσα, δεξιά Ποσειδώνος και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή. Σημείωση : Στα τμήματα των τροποποιημένων διαδρομών, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών.

  Προηγούμενα