Moovit Updates

Több utazási lehetőség az Uber-rel

Ha késésben vagy, ha két teli busz megállás nélkül továbbmegy a megállódnál vagy ha csak egy nyugodt hazautat szeretnél.. Mostantól összehasonlíthatod az Uber és a tömegközlekedési lehetőségeket a Moovit-ban és kiválaszthatod a legjobbat az utazáshoz.

Az Uber-ről

Az Uber összeköti az embereket a helyekkel ahová el szeretnének jutni. Napi ingázás. Kiküldetés városon belül. Kora reggeli repülő út. Késő esti iszogatások. Bármikor amikor szükség van rá, számíthatsz az Uber-re.
Egy gombnyomásra egy Uber autó érted jön. A sofőr pontosan tudja, hogy hová szeretnél menni. A fizetés teljesen készpénzmentes – nincs készpénz, nincs borravaló, nincs kavarodás.
Ha nincs még Uber a telefonodon, a fenti gombon keresztül tudod letölteni. Letöltheted a Moovit alkalmazásból is az Uber ikonra koppintva a Moovit főmenüjében vagy a “Rendelj most” Utazás Tervezőben.

Uber a Moovit-ban – több lehetőséget kínálunk

A szokásos módon tervezz meg egy utat a Moovit alkalmazásban és a legjobb tömegközeledési útvonalak mellett megmutatjuk, hogy egy Uber sofőr mikor tudna téged felvenni és az utazás becsült költségét is feltüntetjük.

Ha megvan neked az Uber alkalmazás, kezdd el össszehasonlítani az utazási lehetőségeket minden keresésnél és ha az Uber lenne a legjobb választás, rendeld meg közvetlenül a Moovit alkalmazásban. Megnyitjuk az Uber alkalmazást a már megadott utazási adatokkal kitöltve és neked már csak az utat kell élvezned.

A te utad, a te választásod

Töltsd le az Uber-t most a még több választási lehetőségért. Az Uber a Moovit-ban ezekben a városokban érhető el. Néhány városban a Moovit alkalmazásban elérhető a Kerékpár Megosztás – tudj meg többet itt.
Ha csak a tömegközlekedésre van szükséged a Moovit-ban, van lehetőséged személyre szabni. Menj a “Beálítások”-ra az “Egyéb” menüben és koppints a “Térkép”-re. Itt ki tudod venni a pipát azokról az opciókról, amelyekre nincs szükséged.
A Moovit-nál úgy gondoljuk, hogy együtt jobb a közlekedés, szóval hogy ha van egy ismerősöd akinek hasznára válna a tömegközlekedésen való gördülékenyebb utazás, oszd meg vele ezt és hívjanak meg egy kávéra az egész évben megtakarított percekért cserébe!
Exit mobile version