Meer Keuze voor Je Rit met Uber

May 9, 2016
  Of je nu gehaast bent, kijkt hoe er twee bussen langs je passeren, propvol zitten en niet stoppen aan je halte, of gewoon geniet van een rustige rit naar huis: je kan nu je mogelijkheden met Uber & het openbare vervoer vergelijken in Moovit en de beste optie kiezen voor je rit.

  Over Uber

  Uber verbindt mensen naar de plaats waarnaar ze moeten gaan. Hun dagelijks thuis-werk verkeer. Snel een boodschap gaan doen aan de andere kant van de stad. Een vroege ochtendvlucht. In de avond op de stap gaan. Waar je ook naartoe moe, op Uber kan je rekenen om een rit te scoren, zonder tijdrooster of op voorhand ticketjes te bestellen.
  Met een enkele druk op de knop komt er onmiddellijk een auto naar joe toe. Je bestuurder weet al waar je exact naar toe moet. En de betaling gebeurt volledig zonder cash – geen contant geld, geen fooi, geen geknoei.
  Uber download
  Als je de Uber-app nog niet hebt, kan je deze gratis via de bovenstaande knop downloaden. Je kan hem ook in de Moovit-app downloaden door op de Uber-badge te klikken in de Moovit Startpagina of via “Bestel nu” in het Reisplan.

  Uber op Moovit — een bredere waaier aan mogelijkheden

  Plan een rit zoals je altijd doet in de Moovit-app, en naast de beste routes met het OV tonen we je ook wanneer je opgehaald kan worden met Uber en de geschatte kost van de rit.
  Trip Planner
  Eenmaal je de app hebt geïnstalleerd, kan je je reisopties vergelijken voor iedere zoekopdracht, en zien of Uber de beste keuze is voor je rit, om daarna onmiddellijk te bestellen via Moovit. We openen de Uber-app met je ritdetails die reeds ingevuld zijn, zodat je enkel nog moet genieten van je rit en je nergens zorgen over hoeft te maken.
  Uber request screen

  Jouw reis, jouw keuze

  Download Uber nu om nog meer keuze te hebben. Uber op Moovit is beschikbaar in  deze steden. In sommige steden bieden we ook Fiets Delen aan in de Moovit app – vind er hier alles. 
  Als je enkel openbaar vervoer wil in de Moovit-app, dan heb je de mogelijkheid om dit aan te passen. Ga naar “Instellingen” in het “Meer” menu en druk op “Kaart”. Hier kan je de mogelijkheden afkruisen die je niet meer wilt.
  Bij Moovit geloven we dat het beter is om samen te reizen. Als je dus een vriend hebt die kan profiteren van betere ritten met het openbaar vervoer, deel dit dan met hen en je wordt al gauw getrakteerd op een koffie! Fijne reis gewenst!         

  download button black

  Uber download

  Previous