Station Crowded

Αναφέρετε Περιστατικά & Συνθήκες ενώ μετακινείστε

January 31, 2017

    Έτυχε ποτέ να περιμένετε το λεωφορείο και να φτάσει γεμάτο με επιβάτες; Ίσως ήταν τόσο γεμάτο που δεν σταμάτησε καθόλου; Ή ίσως φτάσατε στο σταθμό, αλλά στη συνέχεια διαπιστώσατε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα με τις συνθήκες της εγκατάστασης, επειδή η κυλιόμενη σκάλα δεν λειτουργούσε; Έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να δείτε μια αναφορά σχετικά με αυτό;

    Μπορείτε να αισθανθήκατε ότι δεν έχετε άποψη αλλά το Moovit είναι εδώ για να σας δώσει φωνή και να βοηθήσει να μοιραστείτε την εμπειρία σας με τον οργανισμό συγκοινωνίας και άλλους επιβάτες συγκοινωνίας αφήνοντας μια αναφορά σχετικά με μια γραμμή ή σταθμό.

    Αναφορά ενός σταθμού

    Για να αναφέρετε τις συνθήκες εγκατάστασης, συνωστισμό ή ένα περιστατικό σε μια στάση ή σταθμό, ανοίξτε την καρτέλα Σταθμοί, επιλέξτε το σταθμό σας από τον χάρτη και πατήστε το κουμπί με τις 3-τελείες στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης για το συγκεκριμένο σταθμό.

    Επιλέξτε “Αναφορά κατάστασης υπηρεσίας”, επιλέξτε την σχετική κατηγορία και αφήστε τις παρατηρήσεις σας.

    Screenshot_2017-01-31-12-04-32

    Αναφορά μιας Γραμμής
    Για να αναφέρετε μια γραμμή, επιλέξτε πρώτα τη γραμμή στην οποία βρίσκεστε από την οθόνη Σταθμοί ή την καρτέλα Γραμμές. Πατήστε το κουμπί με τις 3-τελείες δίπλα στο όνομα της γραμμής και επιλέξτε ‘Αναφορά κατάστασης υπηρεσίας’.

    Screenshot_2017-01-31-12-04-58

    Όσες περισσότερες πληροφορίες παρέχετε τόσο περισσότερο χρήσιμη είναι η αναφορά σας τόσο προς τον οργανισμό συγκοινωνίας αλλά και προς άλλους επιβάτες!

    Previous