Βοηθήστε μας να γιορτάσουμε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων χρηστών του Moovit

December 21, 2017

    Αγαπητοί επιβάτες,

    Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε ένα σημαντικό ορόσημο του Moovit μαζί σας: 100 εκατομμύρια χρήστες!

    Ως η # 1 εφαρμογή τοπικής συγκοινωνίας σε όλο τον κόσμο, είναι χαρά μας να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, καθημερινά, σε περισσότερες από 1700 πόλεις, σε 79 χώρες και σε 44 γλώσσες.

    Θα θέλαμε να επωφεληθούμε της ευκαιρίας για να ευχαριστήσουμε τον καθένα από εσάς για την εμπιστοσύνη σας στο Moovit για να μετακινείστε από το Α στο Β στη δημόσια συγκοινωνία, καθώς και να μοιράζεστε τις γνώσεις σας για το Moovit με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε σε αυτό το μνημειώδες ορόσημο.

    Για να τιμήσουμε αυτό το επίτευγμα, δημιουργήσαμε ένα ειδικό πλαίσιο Facebook για να το προσθέσετε στην εικόνα του προφίλ σας. Θεωρούμε εσάς, τους χρήστες μας ένα αναπόσπαστο μέρος της οικογένειας Moovit, γι ‘αυτό σας προσκαλούμε να το προσθέσετε στη φωτογραφία σας και να γίνετε μέλος της γιορτής μας.

    Πώς μπορώ να προσθέσω το Facebook Frame στην εικόνα προφίλ μου στο Facebook;

    1. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το Facebook στον browser σας
    2. Επιλέξτε το κουμπί “Χρήση ως εικόνα προφίλ” … είναι τόσο εύκολο!

    Μην ξεχάσετε να μας στείλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) της ενημερωμένης εικόνας προφίλ σας, ώστε να τη προσθέσουμε στο Wall of Frame του Moovit στην έδρα της εταιρείας.

    Στείλτε μας email στο: support@moovitapp.com ή ανεβάζοντάς τη στη σελίδα μας στο Facebook.

    Εάν οι φίλοι σας χρησιμοποιούν επίσης το Moovit παρακαλούμε μοιραστείτε μαζί τους αυτές τις πληροφορίες, ώστε να μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον εορτασμό επίσης.

    Ευχαριστούμε και πάλι από την ομάδα Moovit!

     

    Προηγούμενα