Yeni Yılınız Kutlu Olsun

Καλή Πρωτοχρονιά από το Moovit!

December 27, 2017

    Κάθε παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Moovit ενημερώνει τα δρομολόγια με τις αλλαγές της συγκοινωνίας έτσι ώστε να έχετε πάντα τις πιο ακριβείς οδηγίες για τα ταξίδια σας και να μην σπαταλάτε χρόνο να πάτε σε ένα κλειστό σταθμό ή να περιμένετε για ένα τρένο που δεν έρχεται. Οι δημόσιες συγκοινωνίες με επιπλέον υπηρεσίες τη νύχτα, η επιβίβαση σε ένα λεωφορείο / τρένο / τραμ είναι απλή υπόθεση. Ο συνωστισμός είναι αναμενόμενος οπότε αν ταξιδεύετε στην πόλη προγραμματίστε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας το Moovit και θα σας καθοδηγήσουμε εκεί ομαλά.

    Όλη η ομάδα Moovit θα ήθελε να σας ευχαριστήσει και να ευχηθεί σε εσάς και την οικογένειά σας Καλή Πρωτοχρονιά!

    Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι 1 και 6 Ιανουαρίου 2018, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Στις 02/01/2018 ημέρα Τρίτη θα εφαρμοστεί πρόγραμμα δρομολόγησης «Σαββάτου» με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες:

    • Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα σε επιμέρους ανάγκες γραμμών (πρώτα δρομολόγια 05:00, ειδικά δρομολόγια κ.τ.λ.).
    • Οι γραμμές του αεροδρομίου θα λειτουργήσουν με το προγραμματισμένο πρόγραμμα των 7-ημερών .

    Για τις συχνότητες δρομολογίων κατά τις ημέρες των εορτών για το Μετρό γραμμές 1, 2 και 3 και τις γραμμές Τραμ, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά από τον ακόλουθο σύνδεσμο.

     

     

    Προηγούμενα