Επιστροφή

Μετονομασία λεωφορειακών γραμμών 711 & 051

March 3, 2020

    Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μετονομασία της κυκλικής Λεωφορειακής Γραμμής 711 από ΖΩΦΡΙΑ-ΣΤ. ΠΡ. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ σε ΖΩΦΡΙΑ – ΣΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ και την τροποποίηση της διαδρομής της, από την Κυριακή 01.03.2020, ως εξής:

    Λεωφορειακή γραμμή 711

    Κατεύθυνση προς τέρμα (προς ΖΩΦΡΙΑ)

    Από Αφετηρία, δεξιά Λιοσίων, συνέχεια κάτω από τον κόμβο των τριών γεφυρών, Λεωφ. Δημοκρατίας, Ηρώων Πολυτεχνείου, Χασιάς, Φυλής, αριστερά Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά στην ανώνυμη οδό έναντι της εισόδου της ΜΑΚ (40μ προ παλαιού τέρματος), δεξιά στην ανώνυμη οδό (συνολικού μήκους 280μ), δεξιά Ανωνύμου οδού και πλησίον εργοστασίου (Τέρμα).

    Κατεύθυνση προς Αφετηρία (προς ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

    Από Τέρμα και πλησίον εργοστασίου ανωνύμου οδού, αριστερά ανωνύμου οδού, αριστερά Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, δεξιά Φυλής, Χασιάς, Ηρώων Πολυτεχνείου, Λεωφ. Δημοκρατίας, κάτω από τον κόμβο των τριών γεφυρών, Λιοσίων, αριστερά Παρασίου, αριστερά Αδμήτου, αριστερά Αγορακρίτου.

    Σημείωση :

    Περισσότερες λεπτομέρειες για την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 711 και την αλληλουχία των στάσεων μπορείτε να δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:6ΩΕ446ΨΧΕ3-7ΕΘ).

    ***

    Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με την απευθείας σύνδεση του σταθμού ΚΤΕΛ Κηφισού με το Σταθμό Λαρίσης, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μόνιμη μεταφορά της αφετηρίας και τη μετονομασία της κυκλικής Λεωφορειακής Γραμμής 051 από «ΟΜΟΝΟΙΑ-ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ (μέσω ΑΚΑΔ. ΠΛΑΤ.)» σε «ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ – ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ (μέσω ΑΚΑΔ. ΠΛΑΤ.)» καθώς και την τροποποίηση της διαδρομής της, από την Κυριακή 01.03.2020, ως εξής:

    Μεταφορά Αφετηρίας

    Η νέα αφετηρία της κυκλικής λεωφορειακής γραμμής 051 με την ονομασία ΣΤ. ΛΑΡΙΣΗΣ – ΥΠΕΡ. ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΟΥ (μέσω ΑΚΑΔ. ΠΛΑΤ.)» θα είναι επί της οδού Δηλιγιάννη, στην αφετηρία των λεωφορειακών γραμμών Α15 και Β15.

    Κυκλική Διαδρομή της Λεωφορειακής γραμμής 051

    Από Αφετηρία, συνέχεια Δηλιγιάννη, αναστροφή στο φωτεινό σηματοδότη στην πλατεία Λαρίσης, συνέχεια Δηλιγιάννη, πλατεία Καραϊσκάκη, δεξιά Αχιλλέως, δεξιά Λένορμαν, αριστερά Παλαμηδίου, δεξιά Πλάτωνος, αριστερά Κρατύλου, συνέχεια Δράκοντος, δεξιά Πάππου, αριστερά Βαδόκα, εντός του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού, αριστερά Δράκοντος, συνέχεια Κρατύλου, αριστερά Τριπόλεως, δεξιά Πλάτωνος, αριστερά Παλαμηδίου, δεξιά Λένορμαν, συνέχεια πλατεία Μεταξουργείου, αριστερά Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη, δεξιά Δηλιγιάννη (Αφετηρία) έναντι ΣΤ. Λαρίσης.

    Σημείωση :

    Περισσότερες λεπτομέρειες για την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 051 και την αλληλουχία των στάσεων μπορείτε να δείτε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (ΑΔΑ:ΩΔΑ246ΨΧΕ3-ΧΛ8).

    Προηγούμενα