Επιστροφή
transit on map

Παρακολουθήστε εύκολα τη Γραμμή σας στον Χάρτη!

February 26, 2020

Το να γνωρίζετε πότε φτάνει η γραμμή σας στη στάση που περιμένετε είναι ένα βασικό μέρος της μετακίνησής σας. Παρέχουμε αφίξεις σε πραγματικό χρόνο (εμφανίζονται με πράσινο χρώμα) σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο, συνδεόμαστε με συσκευές GPS που είναι εγκατεστημένες στα οχήματα. Φυσικά, μελετάμε ιστορικά μοντέλα κυκλοφορίας για να βελτιώσουμε περαιτέρω την πρόβλεψη των αφίξεων σε πραγματικό χρόνο. Πολλοί από εσάς μας έχετε πει ότι η εμφάνιση αυτών των χρόνων δεν είναι αρκετή και θα θέλατε να δείτε τις τοποθεσίες των οχημάτων στο χάρτη, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε καλύτερα το χρόνο σας. Λοιπόν, μην περιμένετε πια – μπορείτε να το κάνετε τώρα! Απλώς ανοίξτε τις Λεπτομέρειες Γραμμής ή τις οθόνες Οδηγίες Ζωντανά και παρακολουθήστε τα μικρά εικονίδια που δείχνουν την πρόοδο των λεωφορείων σας στον χάρτη.

Στην οθόνη Λεπτομέρειες Γραμμής

Εδώ μπορείτε να βρείτε την τοποθεσία των οχημάτων τόσο στη γραμμική προβολή της ακολουθίας στάσεων όσο και στο χάρτη. Για προβολή χάρτη, πατήστε το εικονίδιο χάρτη που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης (ή σύρετε προς τα κάτω).

Στην οθόνη Οδηγίες Ζωντανά

Αφού επιλέξετε τη διαδρομή σας και πατήσετε “Ειδοποιήσεις Αποβίβασης” για να λάβετε οδηγίες βήμα βήμα προς τον προορισμό σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη γραμμή σας στην οθόνη Οδηγίες Ζωντανά.
Θυμηθείτε, αυτό λειτουργεί μόνο για γραμμές που έχουν αφίξεις σε πραγματικό χρόνο.

Προηγούμενα