Ποδήλατα για Ποδηλάτες

October 19, 2017

     Γνωρίζετε εκείνες τις μέρες που περιμένετε στην κίνηση βλέποντας πεζούς να περπατούν πιο γρήγορα από τη μετακίνηση του λεωφορείου σας;

    Για τέτοιες μέρες και επίσης όταν προτιμάτε να απολαύσετε τον ωραίο καιρό έξω από το να καθίσετε σε ένα λεωφορείο ή είστε σε διάθεση για λίγη επιπλέον άσκηση, τα Ποδήλατα στο Moovit θα σας βοηθήσουν να μετακινηθείτε.

    Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι εκπλήξεις που ετοιμάσαμε για εσάς τους ποδηλάτες; Δείτε παρακάτω!

    1. Διαδρομές Ποδηλασίας σε σύγκριση με διαδρομές δημόσιας συγκοινωνίας – Η ζωή έχει να κάνει με τις επιλογές έτσι δεν είναι; Τώρα θα μπορείτε τώρα να δείτε τόσο τις διαδρομές ποδηλασίας που σας ταιριάζουν όσο και τις διαδρομές δημόσιας συγκοινωνίας. Απλά επιλέξτε τον αγαπημένο σας τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό.

    bikes

    2. Οδηγίες στο χάρτη – Έχετε επιλέξει μια συγκεκριμένη διαδρομή για ποδήλατο; Εξαιρετικά! Ήρθε η ώρα να κάνετε κλικ σε αυτή και να δείτε ακριβώς πώς φαίνεται στο χάρτη μας.

    bikes

    3. Διαδρομές για ποδήλατο που συνδυάζονται με δημόσια συγκοινωνία – Πολλές φορές παίρνετε το ποδήλατο σας ως μέρος του ταξιδιού σας και στη συνέχεια συνεχίζετε με το τρένο ή το λεωφορείο. Από εδώ και πέρα θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για κάθε τμήμα του ταξιδιού σας.

    bikes

     

     Μαζί δημιουργούμε ένα πράσινο πλανήτη 

    Εσείς Μετακινείστε, το Moovit σας Καθοδηγεί!

    Previous