Βοηθήστε να δημιουργηθεί μια Κοινότητα Εθελοντών για την βελτίωση των μεταφορών με τα μέσα συγκοινωνίας στην Θεσσαλονίκη!

March 31, 2016

    Το Moovit, η #1 εφαρμογή παγκοσμίως για τις δημόσιες συγκοινωνίες, αναζητεί εθελοντές που θα ήθελαν να συνδεθούν στην Κοινότητα της εφαρμογής και να βελτιώσουν τις πληροφορίες για τις αστικές συγκοινωνίες χρησιμοποιώντας την τοπική τους γνώση. Η εφαρμογή Moovit σε όλο τον κόσμο, διαθέτει μια μοναδική πλατφόρμα μέσα από την οποία είναι πολύ εύκολο οι χρήστες να προσθέτουν ή να επεξεργάζονται τα δεδομένα της εφαρμογής όπως στάσεις, διαδρομές, δρομολόγια των συγκοινωνιών & τροποποιήσεις των γραμμών. Φανταστείτε επιβάτες στην πόλη σας οι οποίοι συνεργάζονται και επηρεάζουν προς το καλύτερο τις καθημερινές μετακινήσεις για όλους! Αυτή είναι η αποστολή της Κοινότητας εθελοντών του Moovit στην Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και παγκοσμίως!

    Το Moovit είναι διαθέσιμο στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάνιννα, τα Χανιά και εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και σε άλλες πόλεις λόγω της καταπληκτικής Κοινότητας εθελοντών οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην χαρτογράφηση νέων πόλεων και περιοχών! Με αυτό τον τρόπο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πρόσβαση μέσω της εφαρμογής σε σημαντικά & ενημερωμένα δεδομένα συγκοινωνίας και απολαμβάνουν πιο ομαλά ταξίδια στις μετακινήσεις τους με τις συγκοινωνίες.

    Αν θέλετε να γίνετε μέλος της Κοινότητας και της πλατφόρμας Επεξεργαστή του Moovit, και να χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας για να βοηθήσετε να τελειοποιηθούν οι διαθέσιμες πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Θεσσαλονίκη ή να φέρετε την εφαρμογή σε νέα μέρη στην περιοχή σας, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

    Εγγραφειτε εδω

    Previous