Η διάδοση της χαράς στο Moovit

November 25, 2015

    11825070_10153148327562956_2590200778007726772_n

    Αυτό το μήνα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με την Tali Dayan, είναι βασικό μέλος της ομάδας Διασφάλισης Ποιότητας στο Moovit και είναι υπεύθυνη συγκεκριμένα για Android, iPhone και Server QA. Είναι παντρεμένη με 2 παιδιά και ζει κοντά στα κεντρικά γραφεία του Moovit. Αστειεύεται ότι μπορείς να δεις ακόμη και το σπίτι της από τα γραφεία. Η Tali έχει 10 χρόνια εμπειρίας στην εξασφάλιση της ποιότητας των διαδικτυακών προγραμμάτων και εφαρμογών εξυπηρέτησης πελατών, έχοντας έρθει κατ ‘ευθείαν από μια σημαντική θέση στο mysupermarket.com. Η Tali μας είπε: ‘’Μου αρέσει που εργάζομαι με εφαρμογές που εξυπηρετούν την κοινωνία, είτε που εξοικονομούν χρόνο, είτε βοηθώντας με κάποιο τρόπο.”

    Η εργασία της Tali αποτελείται από τον έλεγχο της εφαρμογής, πριν και μετά την κυκλοφορία νέων εκδόσεων, εστιάζοντας σε όλες τις νέες προδιαγραφές από την Ομάδα Προϊόντος. Αναλύει την εφαρμογή σε όλες τις συσκευές, αλλά επικεντρώνεται σε iOS. Περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της εργασίας της με νέες εκδόσεις της εφαρμογής κατά τη διαδικασία της αποστολής τους στο app store. Ελέγχει συνεχώς τις εκδόσεις για σφάλματα. ‘’Αν ποτέ γράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ένα bug που βλέπετε στην εφαρμογή, οι πιθανότητες είναι να το βλέπω και να το ερευνώ.”

    Η Tali συνεργάζεται στενά με την ομάδα Προϊόντος και Σχεδιασμού παρέχοντάς τους σχόλια σχετικά με νέα χαρακτηριστικά τα οποία από τη σκοπιά των χρηστών μπορεί να μην αρέσουν πολύ “Μου αρέσει το γεγονός ότι ο ρόλος μου είναι να δουλεύω στενά με την Ομάδα Προϊόντος.”

    Μια άλλη πτυχή της δουλειάς της Τάλι είναι η συνεργασία με μια τόσο φοβερή ομάδα η οποία έχει έναν φοβερό επικεφαλής του τμήματος, τον Nir Β! “Είμαι ενθουσιασμένη που εργάζομαι σε ένα περιβάλλον startup.” Δήλωσε. “Περνάμε επίσης πολύ διασκεδαστικά και οι χαρακτήρες της ομάδας μου κάνουν τις ημέρες μου τόσο ευχάριστες.” Η Τάλι χαμογελάει επειδή θυμήθηκε την παράδοση της Πέμπτης στην ομάδα QA, να τραβάνε selfies και να καλωσορίζουν το Σαββατοκύριακο με χαρά. Έχοντας πρόσφατα παρευρεθεί στην ετήσια συγκέντρωση του Moovit και αφιερώσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την Τάλι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τάλι μεταφέρει χαρά και αγάπη όπου και να πηγαίνει.

    Previous