Η Amy σε αποστολή: Να Κάνει το Moovit Παγκόσμιο

April 25, 2023

    Amy newsletter

    Γνωρίστε την Amy Wyron, Διευθύνει τις εταιρικές σχέσεις του Moovit. Η Amy είναι από την Ουάσιγκτον, DC και εντάχθηκε στο Moovit στο τέλος του 2012, όταν το Moovit έμπαινε στις παγκόσμιες αγορές. Όπως μας λέει η Amy με ένα χαμόγελο, η πρώτη πόλη που λάνσαρε ήταν η Μαδρίτη, ‘’αυτή η πόλη θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.” Ενώ τελείωνε το ΜΒΑ της, η Amy έκανε την πρακτική της στην εταιρεία Waze και μας είπε “τότε ήταν που το ζιζάνιο με τα startups με έπιασε’’. Μιλάει τέσσερις γλώσσες, Αγγλικά, Εβραϊκά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.

    Στη θέση της ως Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων, η Amy είναι υπεύθυνη για τις εταιρικές σχέσεις σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο. Συντονίζει συνεργασίες με διάφορους φορείς σε ολόκληρο τον κλάδο των μεταφορών και ηγείται την υλοποίηση έργων κοινών συμφερόντων με διάφορα brands. Η αποστολή της Amy είναι η δημιουργία αμοιβαίας αξία τόσο για το Moovit όσο και για όλους τους εταίρους μας. Επιπλέον, οδηγεί την διεθνή ομάδα Country Managers που δημιουργούν Επιχειρηματική Ανάπτυξη και Μάρκετινγκ σε 8 διαφορετικές χώρες.

    Οι ημέρες της Amy είναι γεμάτες με ποικίλες δραστηριότητες. Ενώ το Moovit στοχεύει να είναι το καλύτερο app για τα μέσα μαζικής μεταφοράς τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο, αυτό σημαίνει, όπως περιγράφει η Amy, ‘’ξοδεύω πολύ χρόνο να μαθαίνω κάθε αγορά και να μαθαίνω κάθε μέρος ξεχωριστά. Το λατρεύω αυτό το μέρος της δουλειάς μου’’.

    Η Amy με ενθουσιασμό πήρε το χρόνο να μας πει ένα από τα αγαπημένα αστεία της από το χρόνο της στο Moovit. “Μερικά μέλη της ομάδας Moovit και εγώ ταξιδεύαμε προς το Ρίο ντε Τζανέιρο για αρκετές συνεδριάσεις. Υπήρχε μια τεράστια καταιγίδα και μετά από μια πολύ κουραστική πτήση, το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας αποφάσισε να πάρει ένα ταξί για το ξενοδοχείο.” Σε αυτό το σημείο, η Amy είπε με υπερηφάνεια, «αποφάσισα να πάω κόντρα στο ρεύμα και να χρησιμοποιήσω το Moovit για να περιηγηθώ στο ξενοδοχείο. Έφτασα με ασφάλεια περίπου 20 λεπτά αργότερα. 2 ώρες αργότερα η υπόλοιπη ομάδα έφτασε στο ξενοδοχείο.” Χρειάζεται να πούμε περισσότερα;

    Previous