Επιστροφή

Πραγματικός Χρόνος και Στατικά Δρομολόγια

    Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχουν δύο τρόποι που εμφανίζουμε τις ώρες για τις επερχόμενες αναχωρήσεις στην εφαρμογή. Και οι δύο αντιπροσωπεύουν διαφορετικά πράγματα, για αυτό σημειώνονται σε ξεχωριστά χρώματα:

    Οι χρόνοι που σημειώνονται με μαύρο χρώμα σας δίνουν πληροφορίες για τις προγραμματισμένες ώρες των γραμμών, ενώ οι πράσινοι για τις αφίξεις σε πραγματικό χρόνο.

    Τί σημαίνει αυτό ακριβώς;

    Προγραμματισμένα δρομολόγια (μαύρο)

    Αντιπροσωπεύονται από συγκεκριμένο χρόνο (π.χ. 15:25 ή 3:25 μ.μ.). Αυτοί οι χρόνοι παρέχονται από τους οργανισμούς, συλλέγονται από δημόσιες πηγές ή παρέχονται από την κοινότητα Mooviter.

    Πραγματικός-Χρόνος (πράσινο)

    Σας ενημερώνει πόσο θα πρέπει να περιμένετε πριν φτάσει η γραμμή σας (π.χ. Φεύγει σε 15 λεπτά). Αυτός ο χρόνος βασίζεται στη θέση GPS των οχημάτων, η οποία παρέχεται από επίσημες πηγές. Η ακρίβεια αυτών των χρόνων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ποιότητα του σήματος GPS, τις συνθήκες κυκλοφορίας, τη σταθερότητα της πηγής δεδομένων, κλπ.

    Αν δεν βλέπετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την περιοχή ή τις αγαπημένες σας γραμμές, σιγουρευτείτε ότι θα μείνετε συντονισμένοι καθώς το Moovit προσθέτει συνεχώς όλο και περισσότερες πηγές πραγματικού χρόνου.

    Προηγούμενα