Επιστροφή

Δημόσια Συγκοινωνία v.s. Οδήγηση

April 23, 2019

  Ανάμεσα στην οδήγηση και την μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία, εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους η δημόσια συγκοινωνία κερδίζει κάθε φορά:

  Μειωμένα επίπεδα άγχους – Χαλαρώστε. Δεν χρειάζεται να δώσετε μεγάλη προσοχή στους δρόμους ή να έχετε ένα αγχωτικό ταξίδι. Αφήστε την εφαρμογή Moovit να σας καθοδηγήσει στο ταξίδι σας βήμα-βήμα όπως το GPS, ενώ το λεωφορείο ή το τρένο σας κάνει την υπόλοιπη σκληρή δουλειά. Μπορείτε ακόμη να κλείσετε τα μάτια σας ή να διαλογιστείτε γιατί οι ειδοποιήσεις Αποβίβασης του Moovit σας ενημερώνουν πότε έρχεται η στάση σας!

  Γνωρίστε νέους ανθρώπους – Υπάρχουν πολλές ιστορίες αγάπης από ανθρώπους που συναντήθηκαν στη δημόσια συγκοινωνία! Εάν δεν ψάχνετε για αγάπη, μπορείτε τουλάχιστον να κάνετε φίλους. Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από το να κοιτάτε μια θάλασσα με κόκκινα φανάρια στο δρόμο.

  Μείνετε σε φόρμα – Ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητο σημαίνει πολύ λιγότερα βήματα από ότι εάν μετακινείστε με τη συγκοινωνία. Υπάρχει συνήθως ένας σύντομος περίπατος μεταξύ της τοποθεσίας σας και του σταθμού ώστε να μπορείτε να παραμείνετε σε φόρμα!

  Κάνετε τις δουλειές σας – Πολλές πόλεις υποφέρουν από κακή κίνηση. Εάν ταξιδεύετε με τη συγκοινωνία, μπορείτε να κάνετε διάφορες δουλειές και τηλέφωνα από το κινητό σας παρά να χρειάζεται να τοποθετήσετε όλη την ενέργεια σας στο να προσέχετε στο δρόμο.

   

  Προηγούμενα