Un voinic global la Moovit

December 27, 2015

  Jan Image
  În această lună avem plăcerea de a discuta cu Jan Luiedtke, managerul Moovit pentru Germania. Jan a sosit la Movit în Aprilie 2015 de la o agenție de marketing digital unde a lucrat la multe proiecte ce au inclus și campanii pentru industria călătoriilor. Prima sa calificare este în Administrarea Afacerilor și a doua în Antreprenoriat și Tehlonogii Speciale. În acest an, Jan a revenit la Berlin din SUA pentru poziția de la Moovit, dar acesta a fost un călător al lumii, locuind în Germania, SUA și Hong Kong.

  Rolul lui Jan la Moovit este multiplu. Dacă nu călătoriește prin Germania și Austria pentru a stabili parteneriate și a reprezenta Moovit, acesta analizează statisticile, participă la diferite discuții sau testează aplicația în noi orașe.

  Deși Jan nu este la Moovit de nici un an, impactul său este deja major. Când l-am întrebat care este cea mai mare realizare pe care a făcut-o, acesta a răspuns: “Împreună cu Echipa de Operațiuni am făcut multe îmbunătățiri versiunii germane a aplicației de când am ajuns. Sunt mândru că am transformat acest serviciu în Berlin, München și Hamburg în unul grozav pentru a aceste orașe.”

  Jan ne-a spus unele din aspectele sale favorite de a lucra la Moovit: “Există așa de multă varietate în originile stafului de la Moovit. Îmi place să lucrez cu persoane din așa de multe părți ale lumii. Fiecare aduce ceva diferit companiei și funcționează.” Acest eveniment internațional se potrivește perfect pasiunii lui Jan de a călătorii prin lume și de a experimenta noi culturi. Jan poate număra China, Malaezia și Japonia printre tările pe care le-a vizitat. Poate este posibil să zicem că pasiunea de a călătorii a lui Jan a fost lucrul ce l-a adus la Moovit. Suntem cu siguranță fericiți că voiajul său l-a adus la Moovit.

  Previous