Ambasadori fără granițe

December 21, 2016

  Insula – Barbados
  Barbados este o insulă din partea estică a Caraibelor, fiind o colonie britanică până în 1966 când a devenit stat independent. Acestea este încă populară printre turiștii britanici, dar și de alte naționalități, având peste 40.000 de turiști lunar. Din populația insulei de 400.000 locuitori, o treime locuiesc în orașul capitală, Bridgetown. Din punct de vedere istoric, economia locală s-a bazat pe fermele cu sfeclă de zahăr, dar aceasta s-a extins în domeniul turistic și industrial. În anii recenți, guvernul a început să recunoască importanța ecologiei și eforturi importante au fost depuse pentru conservarea recifelor de corali. Autobuzele galbene și albastre specifice Barbadosului sunt puse la dispoziția populației, în principal ajutând studenții să se deplaseze, beneficiind de transport gratuit când poartă uniforma școlară.

  barbados4newsletter

  Povestea – O nouă eră a cartografierii
  Când ideea ca un grup de ambasadori Moovit din toate colțurile lumii ar putea ajuta o comunitate din afara țării lor de origine, grupul s-a arătat plin de entuziasm. Mai mulți ambasadori au fost de acord să folosească o modalitate de cartografiere de la distanță, adică cartografierea unor regiuni străine și de care nu va beneficia comunitatea ta locală. Marcio din Brazilia a venit cu sugestia care a câștigat dezbaterea pe grupul de Facebook referitoare la opțiunea unde se va aplica acest tip de cartografiere, Barbados.

  Acest grup poartă numele de Mootivari fără Granițe, un grup multicultural alcătuit din 6 Ambasadori, fiecare din țări diferite, care au cartografiat întreaga insulă Barbados și cele 84 de rute. Mulțumim celor 6 ambasadori, Sinisa din Croația, Milos din Serbia, Marcio din Brazilia, Marios din Grecia, Gerard din Spania și Bogdan din România. Echipa a terminat în numai 2 săptămâni, totul datorită coordonării perfecte. ”Este încurajator să vezi cum membrii din întreaga lume au colaborat pentru a-i ajuta pe alții. Sunt foarte mândră să fac parte din această incredibilă comunitate!”, ne-a spus managerul comunității Gabriella. Mulțumită echipei, Barbados este acum disponibil în aplicație.

  Previous