General Updates LP

Dağbeli ve Bademağacı’na toplu ulaşım seferleri başladı

June 6, 2018

    Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı’nın Dağbeli ve Bademağacı’na toplu ulaşım seferlerini başlattı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçtiğimiz günlerde Döşemealtı’nda katıldığı iftarda vatandaşlara yeni seferlerin müjdesini vermişti. Türel’in bu müjdesi kısa sürede gerçekleşti. DC27 Nolu OtogarDiş Hastanesi-DöşemealtıDağbeli-Bademağacı hattı hizmet vermeye başladı. Ayrıca, Döşemealtı’nı denizle buluşturan SD20 Sarısu hattı da devreye girdi.

    Günde Dokuz Sefer
    DC27 Nolu Hat 07.00, 12.30, 15,30, 18.00 saatlerinde Otogar ve Bademağacı’ndan karşılıklı sefere çıkıyor. Son sefer Bademağacı’ndan 20.15’te hareket ediyor. DM 85 ve DM 86 hatları ile de vatandaşların Döşemealtı’ndan diş hastanesine kadar rahatlıkla tek araçla ulaşımları sağlanıyor. Yeni konulan SD20 hattı ile de SarısuÜnsalDöşemealtı arasına erişimi kolaylaştırdı. Böylece Masadağı’ndan sonra Döşemealtı da denizle buluştu.

    Hobi Bahçelerine ulaşım daha kolay
    Bahtılı’da hizmete açılan Hobi Bahçeleri’ne de artık ulaşım daha kolaylaştı. MD25 Nolu Meydan-Hobi Bahçesi-Doyran hattı hizmet vermeye başladı. Ayrıca KL21 Nolu hat ile de Konyaaltı-Uncalı-Lara ulaşımı sağlandı.

    Kaynak: İHA

    Antalya’da en güncel toplu taşıma bilgilerini sunmamıza yardımcı olmak ister misiniz? Şimdi 300.000 kişiden oluşan Mooviter ailesine katılın!

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki