changes

Antalya’da Bu Yollara Dikkat

February 21, 2018

    Antalya’da 22 Şubat – 25 Şubat arası düzenlenecek Tour of Antalya bisiklet yarışları yarın başlıyor. 175 sporcunun katılacağı yarışların güzergahları ve kapanacak olan yollar da açıklandı.

    20 ülkeden 25 takımın katılımıyla yapılacak olan yarış nedeniyle Antalyalıların sıkıntı yaşamaması için alternatif rotaların kullanılması istendi. 22 Şubat’ta Korkuteli’nde, 23 Şubat’ta Kemer’de, 24 Şubat’ta Feslikan’da ve 25 Şubat’ta da Side-Lara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Kapatılacak güzergahlar ise belirlendi.

    YARINKİ GÜZERGAH BELİRLENDİ
    Yarın yapılacak olan Korkuetli Etabı, Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı (Barbaros İlkokulu) önünden başlayacak, Sakıp Sabancı Caddesi, Dumlupınar Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Batı Çevreyolu’nu takip ederek, Burdur yönüne devam edecek. 57. kilometreden Korkuteli istikametine dönülerek Bozova Köyü’nden sağa dönüşle birlikte Garipçe, Bozova, Uncalı Caddesi, Akdeniz Üniversitesi Kavşağı, Dumlupınar Bulvarı, Sakıp Sabancı Caddesi, Falez Köprüsü Kavşağı takip edilerek başlangıç noktası olan Konyaaltı Caddesi üzerinde sona erecek. Etap kapsamında söz konusu güzergahlar 07.00–16.30 saatleri arasında kademeli olarak trafiğe kapalı olacak.

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Etkilenebileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

    Önceki