Οι περιπέτειες του Arjun με τη δημόσια συγκοινωνία στην Ινδία

January 31, 2018

Μάθετε πώς μπορείτε να γίνετε ηγέτης της αστικής κινητικότητας στην πόλη σας. Δείτε το πρόγραμμα Πρεσβευτών μας εδώ

Οι περιπέτειες του Arjun’s με τη δημόσια συγκοινωνία στην Ινδία

Στην Ινδία, ο Arjun συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Κοινότητα Mooviter όταν ένας φίλος του παρουσίασε την εφαρμογή Moovit. Είδε την ευκαιρία να γίνει μέλος της κοινότητας για να βελτιώσει τις πληροφορίες της δημόσιας συγκοινωνίας της πόλης του και να κερδίσει πόντους στην πορεία.

Το πρώτο έργο του Arjun ήταν να βελτιώσει τα δεδομένα στη πόλη Banglore – ένα έργο που δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο, καθώς το δίκτυο δημόσιας συγκοινωνίας της πολυσύχναστης πόλης αλλάζει διαρκώς. Ο Arjun βοηθά και σε άλλες πόλεις. Για παράδειγμα, ολοκλήρωσε επιτυχώς τη χαρτογράφηση του δικτύου συγκοινωνίας στην πόλη Mysuru.

Το αγαπημένο μέρος του Arjun στο να συνεισφέρει και να είναι ηγέτης στην κοινότητά του είναι να αλληλεπιδρά με τους συναδέλφους του Mooviters. Είναι χαρούμενος να απαντήσει στις ερωτήσεις των νέων μελών και αισθάνεται υπερήφανος που ανεξάρτητα από τους γλωσσικούς φραγμούς, μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ταξιδεύουν άνετα στην Ινδία.

Παρά τις προκλήσεις της απόκτησης δεδομένων με ακρίβεια στην περιοχή του, δεν αποθαρρύνεται ποτέ. Συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός, κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τις πιο ακριβείς πληροφορίες για όλους τους τρέχοντες και μελλοντικούς χρήστες της εφαρμογής Moovit.

Εκτός από τη χαρτογράφηση σε πολλές πόλεις και την επικοινωνία με συναδέλφους Mooviters στην Ινδία, ο Arjun βοηθά με πολλά άλλα έργα που βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών για όλους τους χρήστες. Για να αναφέρουμε μερικά παραδείγματα, χαρτογραφεί τις εισόδους και τις εξόδους για να βοηθήσει τους χρήστες να περιηγηθούν σε μεγάλους σταθμούς, καθώς και να αναπτύξει έναν υπολογιστή ναύλων, ο οποίος είναι ήδη ζωντανός στη πόλη Μπανγκαλόρ!

Αυτή είναι μόνο η αρχή για τον Arjun, καθώς σχεδιάζει να συνεχίσει να βελτιώνει το Bangalore και να χαρτογραφεί περισσότερες πόλεις στην Ινδία. Ο Arjun σημειώνει την εκτίμησή του για την ομάδα Moovit που τον υποστήριξε και τον βοήθησε να πραγματοποιήσει τους στόχους του για τη δημόσια συγκοινωνία στην Ινδία – “Η ομάδα Moovit (ειδικά η Charlie και η Gaby) με βοήθησαν να καταλάβω και μου έδωσαν το σωστό κίνητρο για να συνεχίσω να ενημερώνω τις πληροφορίες. ”

Ο Arjun χρησιμοποιεί τα πολλά του ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων πληροφορικής και την τεράστια γνώση του τοπικού δικτύου συγκοινωνίας, για να βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους επιβάτες της δημόσιας συγκοινωνίας στην Ινδία. Συγχαρητήρια Arjun!

Προηγούμενα