Bjorn Mărinimosul

June 26, 2016

    eisenach

    Prima noastră convorbire este cu Bjorn din Eisenach, un oraș istoric mare la nord de Frankfurt, Germania. Bjorn este un utilizator pasionat al tehnologiei și admite faptul că “este fascinat de calculatoare, internet și telefoane din copilărie”. Acesta căuta online noi tehnologii când a citit pentru prima dată despre Moovit pe un website pentru aplicații și tehnologii noi. “Direcțiile Live au fost cele care mi-au stârnit interesul deoarece mi s-a întâmplat să adorm și să ratez stația”, spune acesta. O poveste pe care toți ne-o putem asocia! Bjorn a contribuit anterior în alte comunități online și a fost fericit să se alăture Comunității Moovit cu scopul de “oferi serviciul pentru oamenii din Eisenach și vizitatorii orașului”.

    Poate experiența lui Bjorn în alte comunități online l-au pregătit pentru Comunitatea Moovit deoarece a făcut cartografierea în Editorul Moovit să pară o joacă de copil. Acesta s-a alăturat Comunității în decembrie anul trecut și în mai puțin de patru luni a devenit un profesionist al cartografiatului, cartografiind sistemul de transport public al orașului Eisenach ce cuprinde 73 de rute și 815 variații ale acestora! Datorită angajamentului, înclinației spre participarea în comunitățile online și pasiunii lui Bjorn, acesta a fost invitat să devină Ambasadorul Comunității în Eisenach. L-am întrebat dacă ceva în abordarea sa asupra comunității s-a schimbat de când a devenit ambasador, acesta răspunzând: “Da, absolut. Încerc să profit de timpul liber pentru a vorbi cu membrii noi ai comunității, cu persoanele care așteaptă autobuzul sau cu șoferii acestora, spunându-le despre Moovit”. Într-adevăr, Bjorn este campionul local în Eisenach.

    Bjorn ne spune că dorește să organizeze întâlniri cu membrii comunității pentru “a schimba păreri despre eventualele probleme și să venim cu sugestii”. Bjorn, care a fost inițial electrician, devenind apoi manager de procesare în cadrul departamentului de înmatriculare a autovehiculelor, este mereu ocupat cu activitățile sale de voluntariat. Este impresionant faptul că Bjorn este pompier voluntar de 7 ani, acum fiind și medic în cadrul Crucii Roșii din Germania. Dorim să îi mulțumim pe această cale pentru eforturile sale.

    Previous