Δημιουργώντας Ιστορία Mooviter στη Βραζιλία

September 28, 2017

  Η μεγαλύτερη συνάντηση Mooviter στην ιστορία του Moovit πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας νωρίτερα αυτό το μήνα, με 18 Πρεσβευτές να ταξιδεύουν από τις απομακρυσμένες γωνιές της Βραζιλίας για μια φιλόδοξη αποστολή: θα χαρτογραφούσαν μια ακόμη πρωτεύουσα της Βραζιλίας. Θα ήταν το πρώτο Mooviter mapathon. Οιι Πρεσβευτές άρχισαν τη μεγαλύτερη συνεργασία τους. Η ομάδαl Operations του Moovit στη Βραζιλία & η Manager Κοινότητας, Fernanda “Fe” Poretsky ” πέταξε από την έδρα του Moovit στο Ισραήλ για να επιβλέπει την εκδήλωση. Η Fe εντυπωσιάστηκε με τον τριπλασιασμό της ανάπτυξης του πρόγραμματος σε μόλις ένα χρόνο. Η συνάντηση Mooviter του περασμένου έτους προσέλκυσε επτά Πρεσβευτές.

  Ένα Μοντέλο για τη Δυναμική Mooviter

  Το πρόγραμμα Πρεσβευτών της Βραζιλίας ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 και μιλάει σε ποσότητα για το τι μπορεί να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα με τους σωστούς ανθρώπους που έχουν τη σωστή στάση. Η φετινή συνάντηση Mooviter ήταν μαρτυρία για την ακμάζουσα Κοινότητα Mooviter στη Βραζιλία. Πέρα από την εξαιρετική προσέλευση, εμφανίστηκαν ισχυρές ηγετικές ικανότητες. Οι πιο έμπειροι πρεσβευτές βοήθησαν τους νεότερους Πρεσβευτές να περιηγηθούν στις προκλήσεις που παρουσίασε η πόλη.

  Η Fe δήλωσε ότι αυτή η επίδειξη ηγεσίας και συντροφικότητας δεν περιορίζεται στις συναντήσεις. Η ομάδα Mooviters συνεργάζεται συχνά σε έργα στον Επεξεργαστή. Υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον, που είναι ο τρόπος με τον οποίο το Moovit είναι σε θέση να υποστηρίξει τμήματα της Βραζιλίας που απουσιάζουν σε όλες τις άλλες εφαρμογές μεταφοράς. Η δύναμη της κοινότητας Mooviter λάμπει φωτεινότερα όταν άλλες εφαρμογές μένουν στο σκοτάδι. Η ισχυρή ηγεσία από τους Πρεσβευτές της Βραζιλίας επέτρεψε μεγαλύτερη πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς για εκατομμύρια επιβάτες.

  Το Mapathon

  Η Aracaju, πρωτεύουσα της Sergipe, επελέγη ως το επίκεντρο του Mapathon. Υπάρχουν 27 πρωτεύουσες στη Βραζιλία, από τις οποίες το Moovit κάλυψε 25 – τώρα 26. Η Aracaju παρουσίασε σημαντικές προκλήσεις, οι οποίες απαιτούσαν μια εξαιρετική ομαδική προσπάθεια για να ξεπεραστούν. Τα ανοιχτά δεδομένα είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν και να εφαρμοστούν. Την ημέρα του Mapathon, οι Πρεσβευτές ολοκλήρωσαν πάνω από το 75% των γραμμών που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η Aracaju. Δεσμευμένοι στη τέχνη τους, οι Πρεσβευτές μοίρασαν τις υπόλοιπες γραμμές για να ολοκληρωθούν τις εβδομάδες μετά την εκδήλωση. Η Aracaju ξεκίνησε στο Moovit στις 31 Αυγούστου.

  Ένα Επικό Τέλος σε μια Επική Εκδήλωση

  Τη δεύτερη ημέρα της συνάντησης για το Mooviter mapathoon, η ομάδα Moovit βγήκε στην πόλη για να απολαύσει το Ρίο ντε Τζανέιρο και να δοκιμάσει την ακρίβεια του Moovit, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τύπων συγκοινωνίας. Spoiler: Το Moovit τους καθοδήγησε ομαλά γύρω από την πόλη για την απόλαυσή τους. Άρχισαν το ταξίδι τους σε μια από τις γραμμές της ταχείας διέλευσης των λεωφορείων (BRT). Ταξίδεψαν με BRT (Bus Rapid Transit) στο κέντρο ελέγχου επιχειρήσεων BRT στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Πρεσβευτές περιηγήθηκαν στο κέντρο ελέγχου και έλαβαν αναμνηστικά. Χρησιμοποιώντας για την επιστροφή το BRT, πήραν το μετρό το οποίο τους πήγε για μεσημεριανό γεύμα. Μετά το γεύμα, ένα λεωφορείο τους πήγε στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου Tijuca, της μεγαλύτερης αστικής ζούγκλας στη Γη. Το τρένο Corcovado, σε παραλαμβάνει από εκεί όπου το λεωφορείο φεύγει και περνάει μέσα από τη ζούγκλα όπου απολαμβάνεις όμορφα τοπία. Ο τελικός προορισμός τους ήταν το βουνό Corcovado, το οποίο φιλοξενεί το εικονικό άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή. Με θέα στην πολυσύχναστη πόλη κάτω, κάθε Πρεσβευτής πήρε τη σειρά του χτυπώντας το Moovit Gong για να τιμήσει τα προσωπικά και συνεργατικά τους επιτεύγματα.

  Previous