Făcând istorie pentru Moovit în Brazilia

September 28, 2017

  Cea mai mare întâlnire a membrilor din istoria lui Moovit a avut loc în Rio de Janeiro, Brazilia la începutul acestei luni, cu 18 ambasadori care călătoresc din toate colțurile îndepărtate ale Braziliei pentru o misiune ambițioasă: să cartografieze alte capitale ale Braziliei. Ar fi prima lor întâlnire de tip mapathlon. Flexând mușchii Moovit, ambasadorii și-au început cea mai mare colaborare de până acum. Managerul Comunității și Operațiunilor Moovit din Brazilia, Fernanda “Fe” Poretsky a zburat de la sediul Moovit din Israel pentru a supraveghea evenimentul. Fe a rămas uimită de triplarea creșterii programului în aproximativ un an. Întâlnirea Moovit de anul trecut a atras șapte ambasadori.

  Un model pentru potențialul Moovit

  Programul Ambasadorilor din Brazilia a început în martie 2016 și este dovada pură a ceea ce se poate realiza într-un timp scurt cu oamenii potriviți și cu atitudinea corectă. Întâlnirea Moovit de anul acesta a fost un testament al comunității înfloritoare Moovit din Brazilia. Dincolo de rezultatul excepțional, au fost expuse abilități puternice de leadership. Ambasadorii mai experimentați au ajutat noii ambasadori să înfrunte provocările pe care le-a prezentat orașul.

  Fe a spus că această manifestare de conducere și camaraderie nu se limitează numai la întâlniri. Echipa Moovit colaborează frecvent pe proiectele din Editor. Ei se sprijină reciproc, acesta fiind modul în care Moovit este capabil să susțină părți din Brazilia absente în toate celelalte aplicații de transport. Puterea comunității Moovit strălucește în zonele în care alte aplicații sunt lăsate în întuneric. Conducerea puternică a ambasadorilor brazilieni a permis accesul mai mare la transportul public pentru milioane de navetiști.

  Mapathlonul

  Aracaju, capitala statului Sergipe, a fost aleasă ca fiind orașul pentru Mapathlon. Există 27 de capitale în Brazilia, dintre care Moovit a acoperit 25 – acum se laudă 26. Aracaju a prezentat provocări semnificative, ceea ce a necesitat un efort excepțional al echipei pentru a le depăși. Datele disponibile public sunt limitate și pot fi dificil de descifrat și implementat. În ziua Mapathlon-ului, ambasadorii au finalizat peste 75% din liniile necesare pentru a termina Aracaju. Determinați, Ambasadorii au completat liniile rămase în săptămânile după eveniment. Aracaju a fost lansat în Moovit pe 31 august.

  Un final Epic al unui eveniment Epic

  În cea de-a doua zi a întâlnirii cu membri Moovit, echipa a ieșit în oraș pentru a se bucura de Rio de Janeiro și a testa precizia Moovit, folosind majoritatea tipurilor de transport public. Spoiler: Moovit ne-a îndrumat fără probleme în jurul orașului. Echipa și-a început călătoria pe una din liniile Bus Rapid Transit (BRT). În mod corespunzător, au călătorit cu BRT până la centrul de control al operațiunilor BRT din Rio de Janeiro. Ambasadorii au primit un tur al centrului de control și au primit suveniruri. S-au întors cu BRT, apoi s-au îndreptat spre metrou, ceea ce ia dus la prânz. După masa de prânz, un autobuz îi duce la intrarea Parcului Național Tijuca, cea mai mare junglă urbană de pe Pământ. Trenul Corcovado, preia călătorii acolo unde autobuzul se oprește și se îndreaptă spre junglă. Destinația lor finală a fost Muntele Corcovado, care găzduiește statuia iconică a lui Hristos. Cu o vedere panoramica a orașului plin de viață, fiecare ambasador a lovit Gongul Moovit, pentru a comemora realizările lor individuale și de colaborare.

  Previous