Recunoașterea Braziliană

February 23, 2016

    În acest an, pe 15 Ianuarie, niște membrii din cadrul Comunității Braziliene au fost recunoscuți și onorați pentru contribuția lor asupra societății din Porto Alegre de către primarul orașului. Al patrulea cel mai populat oraș din Brazilia a beneficiat de eforturile Comunității din Martie 2014 când membrii Comunității au obținut datele de transport ale orașului și au început a le actualiza. Comunitatea de Porto Alegre, fiind alcătuită din contribuitori de top precum Cristiano, Fabrizio și Daniel, a decis să cartografieze cele 14 orașe de navetiști din jurul Porto Alegre. Această realizare este un record și semnifică că întreaga populație metropolitană de 4.5 milioane poate beneficia de informații de transport actualizate. Moovit dorește să onoreze eforturile și contribuțiile vitejești ale membrilor, dar recunoașterea din partea primarului este o nouă realizare! Cristiano relatează “Cea mai mare onoare pe care un voluntar al comunității o poate primi este să îi fie recunoscute eforturile și dedicarea de către oraș, reprezentat de cei ce au fost aleși să aibă grijă de oraș. Acest lucru confirmă importanța contribuției noastre în comunitate și relevanța pe care o are pentru întreaga populație a orașului.”

    Porto Alegre - RS, 16.01.2016 Reunião com Vice-Presidente da Moovit, Yoav Roth Local: Gabinete do prefeito Foto: Ivo Gonçalves/PMPA

    Yoav Roth, Vicepreședintele departamentului de Dezvoltare a Afacerilor din cadrul Moovit (în partea dreaptă a pozei de mai sus) a reprezentat Comunitatea în acea zi și a spus: “Am fost emoționat și foarte mândru în numele comunității pentru eforturile lor extraordinare.” Liderii comunității au în plan să se întălnească în această lună pentru a primi certificatele lor personale.

    Previous