Autobuzele liniei R472 circulă deviat, pe Centura București 

February 26, 2021

  Autobuzele liniei R472 circulă deviat, pe Centura București 

  🔵 Începând de marți, 23.02.2021, autobuzele liniei R472 vor efectua opriri și pe DJ 301 (Șos. Cernica, Str. Decebal), pe ambele sensuri, în stațiile aferente liniei regionale R406: „Șoseaua Cernica 2”, „Ștrandului”, „Poet George Țărnea 2”, „Mănăstirea Cernica”, „Gabriela Gegolea”, „Aventura Parc”, „Veronica Micle”, „Universitatea Adventus” și „Tudor Arghezi”.

  Ca urmare a executării unor lucrări de reabilitare a părții carosabile pe Autostrada A2 și a instituirii restricțiilor temporare de circulație pe ruta București

   

  🔵 Constanța, linia regională R472 va funcționa pe un traseu modificat, începând din data, până la crearea condițiilor necesare reluării traseului inițial.

  Astfel, autobuzele liniei R472 vor circula pe traseul de bază până la intersecția Autostrada A2/ Centura București, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri, pe Centura București, DJ 301 (Șos. Cernica, Str. Decebal), până la capătul de linie „Cernica”.

  Autobuzele vor efectua opriri doar în stațiile de pe traseul de bază, cu excepția stației „CFR Bălăceanca”, situată pe sensul spre terminalul „Cernica”, în apropierea intersecției Autostrada A2/ DC 55.

   

  Sursă: STB

  Anterior