Το Λεωφορείο Σας Έρχεται

February 8, 2016

   Πόσες φορές κάποιος έφτασε στη στάση σας και σας ρώτησε ”Καλησπέρα, μήπως πέρασε το λεωφορείο;” Τώρα μπορείτε να συνεισφέρετε σε φίλους επιβάτες που δεν είναι καν στη στάση σας.

  Το χαρακτηριστικό της εφαρμογής ”Το Λεωφορείο Σας Έρχεται” μπορεί να βοηθάει τους συνεπιβάτες σας σε πραγματικό χρόνο! Στην αρχική οθόνη της εφαρμογής, αν πατήσετε στο χάρτη πάνω στη στάση στην οποία βρίσκεστε ή κάτω από το χάρτη πάνω σε μια στάση, εμφανίζεται η λειτουργία ”Βοηθήστε άλλους επιβάτες! Πατήστε Έναρξη και αναφέρετε λεωφορεία όταν φτάνουν μπροστά σας. Έτσι μπορείτε ακόμα και αν καθυστερήσει ένα λεωφορείο, να ειδοποιήσετε τους χρήστες που βρίσκονται στις επόμενες στάσεις μετά από εσάς, αφού δηλώνετε το λεωφορείο με το που περάσει από μπροστά σας και με το που φύγει από την στάση σας!

  Bus at Athens Airport

  Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που έχετε στη στάση, μπορείτε να ειδοποιήσετε επιβάτες ότι το λεωφορείο τους έρχεται. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε

   

  bus_is_here-toronto

   

  Όσο περισσότερο συνεισφέρετε, τόσο περισσότερο πιθανό είναι άλλοι να κάνουν το ίδιο. Όλοι μαζί, θα έχουμε περισσότερο ακριβείς χρόνους άφιξης. Εάν έχετε φίλους που επιβαίνουν στις δημόσιες συγκοινωνίες, μοιραστείτε το μαζί τους ώστε να μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην κοινότητα επίσης!

  Previous