Επιστροφή

Προσωρινή Τροποποίηση της Διαδρομής των Λεωφορειακών Γραμμών 503 και 560

April 7, 2020

  Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 503 (ΖΗΡΙΝΕΙΟ – ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ) και 560 (ΣΤ.ΚΗΦΙΣΙΑ – ΜΟΡΤΕΡΟ – Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ), από την Τρίτη 07/04/2020 έως και την Κυριακή 12/04/2020, λόγω εργασιών στην οδό Κων. Βάρναλη του Δήμου Κηφισιάς, ως εξής:

  Λεωφορειακή γραμμή 503

  Διαδρομή από αφετηρία

  Από Λεωφ. Κηφισίας, αριστερά Χαρ. Τρικούπη, δεξιά Τατοῒου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Στάσεις που εγκαταλείπονται :

  • «ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ», επί της Κων. Βάρναλη.
  • «1η Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ», επί της Κων. Βάρναλη.
  • «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ», επί της Κολοκοτρώνη.
  • «1η ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ», επί της Κολοκοτρώνη.

  Λεωφορειακή γραμμή 560

  Διαδρομή από αφετηρία

  Από Λεωφ. Κηφισίας, αριστερά Χαρ. Τρικούπη, δεξιά Ηρ. Πολυτεχνείου, δεξιά 25ης Μαρτίου, συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή.

  Στάσεις που εγκαταλείπονται :

  • «ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ», επί της Κων. Βάρναλη.
  • «1η Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ», επί της Κων. Βάρναλη.
  • «2η Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ», επί της Κων. Βάρναλη.

  Σημείωση:

  Οι γραμμές, κατά την τροποποιημένη διαδρομή, θα πραγματοποιούν στάσεις στις υπάρχουσες άλλων γραμμών.

  ***

  Ο ΟΑΣΑ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι έχει προχωρήσει στην εφαρμογή τροποποιημένου προγράμματος δρομολογίων στα συγκοινωνιακά μέσα του Οργανισμού, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στη χώρα μας.

  Με στόχο τη διαρκή κάλυψη των αναγκών όλων των εργαζομένων, αλλά και ειδκών εργασιακών ομάδων όπως νοσοκομειακών υπαλλήλων, κ.α. και με προσήλωση στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΟΑΣΑ, θα συνεχίσει απρόσκοπτα η συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση σε όλες τις γραμμές των θυγατρικών εταιρειών του Οργανισμού (ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ).

  Ειδικότερα, κατά τις περιόδους αιχμής από έναρξη βάρδιας έως τις 10.00, και από τις 15.00 έως τις 18.00, τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, βάσει του ειδικού προγράμματος που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 16 Μαρτίου.

  Για τις υπόλοιπες περιόδους, από 10.00 έως 15.00 και από 18.00 έως το τέλος της βάρδιας, ισχύει από 24/3/2020 νέο τροποποιημένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στη νέα ζήτηση, με δρομολόγια μειωμένα έως 50%.

  Προηγούμενα