Επιστροφή
oasth

Νέα χειμερινά ωράρια γραμμών 57 και 58

April 7, 2020

  Σας ενημερώνουμε ότι μετά από σχετική απόφαση του Ο.Σ.Ε.Θ., λόγω της παραχώρησης του έργου της γραμμής Νο 61 στην Κ.Τ.Ε.Λ. Α.Ε.,  από την Τετάρτη 1 Απριλίου 2020, ισχύουν νέα χειμερινά ωράρια για τις γραμμές Νο 57 και Νο 58.

  Τα νέα ωράρια των γραμμών είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας στο πεδίο «Πληροφορίες γραμμής».

  Ωστόσο, ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό, ότι εξακολουθεί να ισχύει ο περιορισμός δρομολογίων με βάση την απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε., στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο πληροφοριακό κέντρο -11085- όλες τις ημέρες του έτους από τις 07:00 έως 22:00.

  ***

  Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό προς το επιβατικό κοινό της πόλης μας, και λαμβάνοντας τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών και των εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Θ., συστήνει στο επιβατικό κοινό της πόλης μας να περιορίσει τις εγχρήματες συναλλαγές.

  Οι αγορές καρτών και εισιτήριων από τα εκδοτήρια του Οργανισμού, για την δική σας ασφάλεια, είναι προτιμότερο να γίνονται με χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

  Προηγούμενα