Πάθη της Κοινότητας

March 23, 2016

    Trieste - Daniele Decorti IV

    Το επόμενο αστέρι μας από την Ιταλία είναι ο Daniele από την Τεργέστη, μια παραθαλάσσια πόλη στα βόρειο-ανατολικά της Ιταλίας, κοντά στα σύνορα με τη Σλοβενία. Στη καθημερινή δουλειά του, ο Daniele εργάζεται στην Ασφάλεια Λιμανιού, όπου μεγάλο μέρος του πετρελαίου της ηπειρωτικής Ευρώπης έρχεται από τη Μέση Ανατολή. Επειδή βρίσκεται κοντά σε διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης έχει ως αποτέλεσμα ο Daniele να μιλάει άνετα σε πολλές άλλες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής, τα Σλοβάκικα, τα Κροάτικα και τα Αγγλικά. Τον Ιούλιο του 2014 ο Daniele άκουσε για την παρουσία του Moovit στην Ιταλία, αλλά είδε ότι η Τεργέστη δεν ήταν ακόμη διαθέσιμη. “Ήρθα σε επαφή με την ομάδα Moovit και έλαβα πρόσβαση στον Επεξεργαστή και μέσα σε ένα μήνα είχα ολοκληρώσει τις βασικές γραμμές της πόλης μου. Χωρίς αμφιβολία, όταν είδα την πόλη μου στην εφαρμογή ήταν το καλύτερο συναίσθημα ποτέ!”

    Ο Daniele είχε έναν ενθουσιασμό για τις μεταφορές από τότε που ήταν παιδί και λέει ότι πριν το Moovit, ‘’…δεν υπήρχε εφαρμογή για τα λεωφορεία και ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους της πόλης μου να μετακινούνται. Μέρα με τη μέρα θέλω να βελτιώνω τις πληροφορίες για την Τεργέστη.” Ο Daniele, μαζί με τα άλλα φοβερά μέλη που έχουν συμβάλλει πολύ στη κοινότητα της Τεργέστης, όπως οι Alessio, Marco και Stefano, έχουν βοηθήσει πάρα πολύ τον πληθυσμό της πόλης των 200.000 χαρτογραφώντας και τελειοποιώντας πάνω από 160 γραμμές. Επιπλέον, τα μέλη του Επεξεργαστή έχουν χαρτογραφήσει περισσότερες γραμμές μαζικής μεταφοράς για να συνδέσουν περισσότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε όλη την περιφέρεια Friuli Venezia Giulia, όπως τη Gorizia. Αν η ομάδα συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, μέχρι 1,2 εκατομμύρια άνθρωποι θα είναι σε θέση να επωφεληθούν από τις προσπάθειές τους.

    Οι συμβουλές του Daniele για να βοηθάει τόσους πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβάνουν το να γνωρίζεις την πόλη σου και να είσαι τακτικός χρήστης των μέσων μαζικής μεταφοράς. “Ταξιδεύω κάθε μέρα στο λεωφορείο.” Σημειώνει. Προσθέτει επίσης, τη σημασία της οικοδόμησης μιας τοπικής κοινότητας, “Βρήκα έναν φίλο που μοιράζεται το ίδιο πάθος.” Σε ευχαριστούμε Daniele που μοιράστηκες την απίστευτη ιστορία σου και που βοηθάς τους ανθρώπους στη Τεργέστη με τα καθημερινά ταξίδια τους.

    Previous