Pasiuni Comune

April 4, 2016

    Trieste - Daniele Decorti IV

    Următorul star italian este Daniele din Trieste, un oraș de pe coasta nordică a Italiei, aproape de granița cu Slovenia. Daniele lucrează în securitatea portului, unde majoritatea petrolului european ajunge din Orientul Mijlociu. Fiind aproape de câteva țări europene estice, Daniele a devenit confortabilă în câteva limbi precum germana, slovacă, croată și engleză. În iulie 2014, Daniele a auzit de prezența Moovit în Italia, însă a observat că Trieste nu era încă disponibil. “Am contactat Moovit și am primit acces la Editorul Moovit și în mai puțin de o lună am completat liniile principale ale orașului. Fără îndoială, când am văzut orașul meu în aplicație, a fost cel mai grozav sentiment!”

    Daniele a avut un entuziasm pentru transportul public de când era copil si spune că înainte de Moovit “nu existau aplicații pentru autobuze și am vrut mereu să ajut persoanele care aveau nevoie. Zi de zi vreau sa îmbunătățesc informațiile pentru Trieste.” Aceasta alături de alți membri ai comunității din Trieste precum Alessio, Marco si Stefano au ajutat enorm populația de 200.000 prin cartografierea și perfecționarea a peste 160 de linii.Mai mult, editorii au cartografiat mai multe linii de transport public pentru a conecta orașele din regiunea Friuli Venezia Giulia, precum Gorizia. Dacă grupul continuă la același ritm, aproximativ 1.2 milioane de persoane vor beneficia de eforturile lor.

    Ponturile Danielei pentru a ajuta așa de multe persoane includ cunoașterea orașului și folosirea regulată a transportului public. “Călătoresc zilnic cu autobuzul”. Mulțumim Daniele pentru povestea ta uimitoare și pentru ajutorul oferit oamenilor din Trieste.

    Previous